Igaz,hogy nem lehet megbízni a kék szemű emberekben?
Figyelt kérdés
Állítólag mind sunyik és megbízhatatlanokaug. 10. 17:17
2/18 anonim válasza:
Ez biztosan valami tudományos alapokra helyezett, éveken át kutatott tanulmány eredménye
3/18 anonim válasza:
Az amerikai tudósok megmondták...
😁😁😁😁
4/18 anonim válasza:
Én kék szemű vagyok és megbízható.
Csak pénzt ne adjatok kölcsönbe.
5/18 anonim válasza:
Abban is van mindenféle mint a barna szeműeknél is, nem lehet általánosítani.
6/18 anonim válasza:
Biztos van ilyen kék szemű egyén, de ez akkor sem lesz általános igazság, ami minden kék szeműre igaz lenne. Nem a szemszín dönti el, ki a megbízható, és ki nem.
7/18 anonim válasza:
Öhm... Nézd, a legjobb barátnőm kék szemű, ennél kékebb szeme már nem is lehetne, és a legmegbízhatóbb ember, akit valaha ismertem.
8/18 anonim válasza:
Világhírű brit tudósok megállapították, hogy azoknak, akik összefüggést látnak a szemszín és a megbízhatóság között, az IQ-ja csak negatív tartományban értelmezhető.
10/18 anonim válasza:
Kérdező, miért érzed ezt? Nyugodtan megírhatod privátban is, ha szeretnéd:).
(9 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!