10-es skálán mennyire bízol az emberekben?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 12:50
A kérdező szavazást indított:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
58 szavazat
1/11 anonim válasza:
Kiben?
Pl egy random osztálytársamban? Semennyire. De mondjuk szűk családban már igen.
2/11 anonim válasza:
Alapvetően nulla. Ha megismerem, akkor attól függően változik a szám, hogy mennyire találom megbízhatónak.
Számomra ez a természetes.
De kíváncsi lennék, hogy ha pl. léteznek olyan emberek, akik idegenekben is megbíznak, akkor ők miért? Lehet máshogy is szemlélni a világot, mint ahogy én.
3/11 anonim válasza:
Nulla. Nézd meg hol tartanak az emberek.
4/11 anonim válasza:
Semennyire. 0.
A legrosszabbat feltételezem mindenkiről.
5/11 anonim válasza:
10 bizalom nelkul nem lehet elni. Ugy ertem h latatlanban nem utasitok el senkit. Ha megismertem akkor ez valtozhat
6/11 anonim válasza:
Magyarorszagon 1. Mikor eljovok, 8-9.
7/11 anonim válasza:
A saját közvetlen családomban sem bízom teljesen. Az ördög sosem alszik.
8/11 anonim válasza:
0.
Én is hajlamos vagyok mostanság a legrosszabbat feltételezni másokról.
9/11 anonim válasza:
Nulla. Pár embernel talan megszavazom magammal az 1-et
10/11 anonim válasza:
Teljes mértékben sosem fogok bízni senkiben a szüleimet leszámítva. 0-ról indul mindenki nálam és nen is megy fel sokkal, mert látom, hogy milyen emberek vannak. Hány embert hagynak cserben az állítólagos jó barátok, tőlem is egyik napról a másikra elfordultak olyanok, akiknek semmi okuk nem volt rá. Azt látom, hogy sok embernek addig fontos a másik, amíg az érdeke kívánja, utána meg lesz@rja a másikat. Nekem ilyen barátokra nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!