Milyen mentális állapotban van az ilyen, közösségi médiás konfrontatív ember?
Sokszor futok bele időjárási témákba a facebookon. Mivel én szeretem a nyarat és a meleget, azt a nagyon kánikulát is sokkal jobban tolerálom, mint bármilyen hideget, esőt, borút, így ha olyan hírek érkeznek, hogy újra meleg lesz, akkor általában én örömmel konstatálom. Nem ítélkezvén mások ízlésén, csak a saját nevemben kifejezve, hogy én szeretem. És képzeljétek! Vannak, akik belémállnak és elkezdenek érvelni. Érvelni időjáráson, értitek? Háááát nóóóórmális? Vádaskodnak szinte, hogy miattam fognak kiégni a növények, hogy hogy lehetek olyan ostoba, hogy nem értem meg, hogyha nem lesz eső, akkor minden kiszárad, stb...
Én meg nlzek ki a fejemből, hogy what a fuck??? Mi közöm van nekem, vagy mi ráhatásom van az aktuális időjárásra. Tényleg kínomban már röhögök ezeken. De nem értem, hogy mi kell ahhoz, hogy a puszta véleméynemért vagy az ízlésemért közellenség legyek?
Küzd küzdj küzdj, az életed múlik rajta. :D :D :D
Amúgy tényleg már röhögök azon, hogyha beharangozzák a kánikulát, ami IGENIS NORMÁLIS, és nem kezdek el klímaszorongani, meg esőért imádkozni, hanem kihasználom és megyek vízpartra, strandra stb, akkor kikapok :D :D :D
Akkor dugd a fejed a homokba... Kb egymillió cikket olvashatnál a témába, de te inkább a tudatlanságot választod. Hajrá.
Csak ne csodálkozz, hogy az emebreket irritálja a butaságod.
Jójójójó, oké, nem leszek buta, nem örülök, megutálom a strandot, kihúzom a fejem a homokból és megfelelek neked.
Mennyivel fogja ez eltolni a klímakatasztrófát?
1. Nem mondtam, hogy miattad van klímakatasztrófa.
2. Ha nem a tudatlanságot választid, akkor nem fogod irritálni az embereket az ostobaságoddal. Ez volt ugyebár a kérdésed.
Erről beszélek... :D
Nem a véleményünk különbözik (én is jobban szeretem a nyarat a télnél). Egyszerű ténykérdésről van szó, amelyben tévedsz, és büszkén vállalod is a butaságodat.
Már ne haragudj, de milyen butaságot??? Miről beszélsz?
És hagyjuk ezt a passzívagresszív "ha nem érted nincs miről beszélni" típusú gennyes stílust. Miért lennék ostoba? Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!