Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mentális állapotban...

Milyen mentális állapotban van az ilyen, közösségi médiás konfrontatív ember?

Figyelt kérdés

Sokszor futok bele időjárási témákba a facebookon. Mivel én szeretem a nyarat és a meleget, azt a nagyon kánikulát is sokkal jobban tolerálom, mint bármilyen hideget, esőt, borút, így ha olyan hírek érkeznek, hogy újra meleg lesz, akkor általában én örömmel konstatálom. Nem ítélkezvén mások ízlésén, csak a saját nevemben kifejezve, hogy én szeretem. És képzeljétek! Vannak, akik belémállnak és elkezdenek érvelni. Érvelni időjáráson, értitek? Háááát nóóóórmális? Vádaskodnak szinte, hogy miattam fognak kiégni a növények, hogy hogy lehetek olyan ostoba, hogy nem értem meg, hogyha nem lesz eső, akkor minden kiszárad, stb...

Én meg nlzek ki a fejemből, hogy what a fuck??? Mi közöm van nekem, vagy mi ráhatásom van az aktuális időjárásra. Tényleg kínomban már röhögök ezeken. De nem értem, hogy mi kell ahhoz, hogy a puszta véleméynemért vagy az ízlésemért közellenség legyek?

aug. 6. 09:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%
És ha csak nem fejeznéd ki a véleményed? Én megtanultam az elmúlt idő alatt. Tök mindegy mit írok oda, 1-2 ember nekem esik. Múltkor a szigetfesztivál oldalára írtam hogy kicsit figyeljenek a hangerőre, mert létezni nem lehetett itthon, ráadásul munka után és előtt pihenni akartam, majdnem megettek az anya-apa pénzén élő szigetlakók. :D
aug. 6. 09:37
 2/32 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos az ilyen emberek szoronganak.

Plusz integrálatlan a harag. Nem tudják kinek szól, vagy ha tudják, akkor sem abba az irányba haragszanak, mert az általában egy tekintélyszemély, vagy olyan dolog, amire aztán az égvilágon semmi ráhatásuk nincs. Pl. időjárás.

aug. 6. 09:40
 3/32 anonim ***** válasza:
83%

Én például utálom a nyarat és a meleget, de ezt eszem ágában sincs kiírni a facebookra. Egyrészt miért is? Másrészt meg akkor mi van ha én utálom? Más meg szereti.

Szóval sokszor jobb lenne ha csendben maradna az ember. Ha meg kommentelsz (bármit is) úgyis lesz aki lehurrog, vagy lepontoz.

Sok a lelki nyomorult.

Múltkor itt lepődtem meg, egy olyan kérdésre, hogy milyen színű a konyhabutorod, sokan írták hogy milyen.

És a szín volt lepontozva.. Érted... Az hogy fehér, vagy halványzold... 🤔😂😂😂

aug. 6. 09:47
 4/32 A kérdező kommentje:

"És a szín volt lepontozva.. Érted... Az hogy fehér, vagy halványzold... "

Hát van baj a toronyban, az egyszer biztos :D

aug. 6. 09:50
 5/32 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként én is szeretem a nyarat, pont úgy ahogy te, a kánikulát is végig jól bírtam. Örülök, hogy nem vagyok egyedül :D
aug. 6. 09:59
 6/32 anonim ***** válasza:
29%

Én is szeretem, semmi gond nincs vele. De valószínűleg azért, mert eleve jól vagyok mentálisan.

Persze, 40 fokban ácsmunkát végezni biztosan nem leányálom. Meg a meleg szauna panel tetőterében létezni sem. De vajon ezekről az időjárás tehet? Na ezt jelenti az integrált harag. Hogy mélyen monitorozod, hogy mi a valóság.

aug. 6. 10:03
 7/32 anonim ***** válasza:
81%

"Én is szeretem, semmi gond nincs vele. De valószínűleg azért, mert eleve jól vagyok mentálisan."

És ez a két dolog hogy függ össze? Én is fantasztikusan vagyok mentálisan, vidám vagyok, életigenlo, sikeres, és mégis utálom a nyarakat és a 25 feletti hőmérsékletet gyermekkorom óta. Akkor mentális beteg lehetek? Gondolkozz mielőtt hülyeségeket írsz.

aug. 6. 10:19
 8/32 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ne írj ilyenkor semmit, mert az emberek többsége a folyamatos hőség és egyebek miatt nagyon frusztrált.

Tény, hogy az időjárás nem pozitív irányba változik, lehet ezt vitatni, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a legtöbb ember melegtűrő képessége nem a legjobb. Ezen egyébként nem is lehet csodálkozni, hiszen az alaphőmérsékletünk 36 fok és ha folyamatosan 40 fok körül van a hőmérséklet hetekig, ez azért a többségnek kiakasztó. Na nem a vízparton, hanem a munkában, vagy légkondi nélkül otthon. Szóval szerintem ne rángasd az oroszlán bajuszát, örülj neki, hogy jól bírod.

A másik az, hogy primitív emberek és trollok előszeretettel írják oda, hogy "de hát nyár van", meg hogy "régen is pont ilyen meleg volt". Az lehet vazze, de a botnak is van vége, ahogy a hőség is mehet egy idő után az ember agyára. Télen a két hétig tartó fél méteres hó is "de hát tél van", mégis felborul a világ rendje, de legfőképpen a közlekedés és az emberek mindennapi élete.

Szóval nem te tehetsz az időjárásról, de amikor minden kiég, mert évek óta hónapokig nincs eső, de egyeseknek pl. az a lényeg, hogy milyen jó a folyamatos 40 fok, legyen ez egész évben csapadék nélkül, mert olyan jól lehet strandolni, akkor ez azért az átlagjózsinál kiveri a biztosítékot. Nem is biztos, hogy ok nélkül.

aug. 6. 10:24
 9/32 anonim ***** válasza:
51%
Ez ugyanaz a kategória, mint amikor valaki ehet amennyit akar és semmit sem hízik (én meg aki fogyózom, ez frusztrál) vagy amikor a 45 kilójaval valaki fogdossa a bőrét, hogy zsírpárna (akkor én a súlyfeleslegemmel mit mondjak?). Nyilván nem megyek neki, de idegesítő.
aug. 6. 10:38
 10/32 anonim ***** válasza:
0%

7.

Miért utálod? Tudsz azon a dolgon változtatni, ami miatt utálod?

aug. 6. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!