Ez ùtalhat mentàlis problèmàra?
Van egy fiatalabb testvèrem. Kb 10 èvvel ezelött,anyànk halàla utàn elherdàlta anyànk hàzàt, ahol felnöttünk. Lakhatatlannà tette,mèg a műanyag ajtòkat is eladta. Meg miatta lett jelzàlog a hàzon , meg mèg egy halom dolog volt, ami miatt ùgy döntöttem,hogy nem kérek a tesomból.
Pàr èvente àlnèven ìr nekem messengeren, de inkàbb el sem olvasom.
Mìg anyànk èlt, 2x hoztam ki magamhoz külföldre dolgozni. 1x igazándiból, màsodszorra csak megjelent az ajtómban. Akkor is beengedtem ( nem boldogan), egy idő mulva munkàja is lett .Aztàn valami nőt is idehozott Mo.- ról.Èn akkor fèl èvet Mo.- n töltöttem ,ès mondtam nekik,hogy 1 szobàs lakàsba lakunk, koltozzenek el,mert kell a hely .( volt egy kisbabàm is).Kikoltoztek egy szobàba, elvesztette a munkáját, ugy dontottek haza mennek Mo.- ra. De semmi penzuk nem volt. Igy engedtuk, hogy anyank hazaba lakjon,megigerte,hogy helyrehozza. Hat nem igy lett.Lakhatatlanná tette.
Par napja megint megtalàlt, hogy ő a gyerekemmel mièrt nem komunikalhat, mièrt tiltom tole.Biztos telebeszelem a fejèt. Meg milyen anya vagyok, hogy 14 èvesen van fiú baràtja a gyerekemnek. ( csak kerülgetik egymást,semmi komoly)Szegyeljem magam emiatt. Meg buszke lehetek arra,hogy a gyerekem apja itt hagyott minket,az is csak tàrgynak nezi a sajàt gyereket. ( ez nem igaz)Meg mire vàgok fel ennyire. Meg fog talàlni.
Tehàt fenyeget, elítèl ,vàdaskodik ,ítèlkezik. Hagyott olyan hangüzeneteket,hogy megàllt bennem a vèr. Hogy a volt pàrom csalàdjànak segítettem mindig, pedig ők idegenek,de őt a szarban hagytam . Szidta az összes rokont a volt párom felöl.Mert a mai napig őket tekintem a családomnak. Jóban vagyok velük.
A tesómnak sosem voltak barátai,( max a kisebbségek kihasználták) mindig kirugják a munkahelyéről, talán már az utcán is élt.
Egyrészt sajnálom,mert a tesòm.Viszont megbocsátás nem tudok neki .Nem csak a ház miatt,más dolgai is voltak. Most ott tartunk,hogy nappal is zárom az ajtókat , éjszaka rettegek,hogy ránk gyújtja a házat pl. Azt mondta,hogy vkivel kapcsolatban áll aki ismer engem,a címemet meg fogja tudni.
Egyszerűen nem érti meg,hogy az ilyen dolgok miatt akarom tőle távol tartani magamat. Mert ő csak a stresszt okozza nekem.És csak azért,mert normálisan élek. Albérletben, de dolgozok,nevelem gyerekem. Mert ha kedvesen rámír,hogy esetleg talalkozhatunk e...De mindjárt belém kötött.
És meg van győződve,hogy igaza van , én beszélek baromságokat. Én végig szépen írtam neki vissza,ő meg lehordott mindennek.Vérig sértett minden szavával.
Azon gondolkodok, hogy ez nála valami ki nem kezelt,nem diagnosztizált mentális baj lehet? Hogy azt hiszi, hogy ő bármit mondhat , neki kijár az,hogy segìtsem, és persze a dolgai miatt mindig másokat hibáztat. Főleg engem,miközben évek óta kerülöm. Azt is mondta, hogy álnéven figyeli a gyerekem tic toc- ját is. Ami nekem nagyon nem tetszik.
Szerintetek félnem kellene, vagy csak a szája jár? Viszont egy mentálisan beteg ember bármit megtehet,ha nem tud tisztán gondolkodni.
Van valami tünete?
Emlékezet kiesés, más személyiség, beszél Magában, hallucinál, furán jár, fura a mozgása, bármi?
Nem, nincs szerintem testi tünet.
De világ életében ilyen volt,hogy okosabbnak képzeli magát mindenkinél.Mindig minden más hibája. Rengeteget hazudott, hazudik.
Próbáltam más néven lenni facebookon, de a közös ismerősök által mindig megtalál. Nem vagyunk barátok,az oldalam és a gyerekem oldala is privát,mégis mindent tud rólunk. Ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!