Ez milyen mentális problémára utalhat egy 17 éves lánynál? Mire vezethető vissza?
Az osztálytársamnak (elég jóban vagyok vele) kb. 1-2 havonta van új barátja, mindig csak nála fiatalabb, 14-15 éves fiúkkal kezd ki, max. 1-2 hétig van együtt velük. Ma beszélgettem vele és kérdeztem, hogy miért van mindig új barátja. Azt mondta, szereti tönkretenni a "kisfiúk " életét, akik beleszeretnek ő meg csak szórakozik velük, és hogy most megint van valaki a láthatáron mert unatkozik, itt az ideje rongálni valakit. Mondtam neki, hogy előre sajnálom azt a fiút erre ő: ő baja, ő írt rám.
Ezeket halál komolyan gondolja és meg vagyok győződve arról hogy valami baj van vele.
Régen olvastam valami olyasmit hogy azok a lányok akik sok fiúval leállnak azért ilyenek, mert hiányzik az apai nevelés. Neki sincs apja, soha nem ismerte de nem értem milyen összefüggésben lehet a két dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!