Milyen mentális állapotban van az ilyen, közösségi médiás konfrontatív ember?
Sokszor futok bele időjárási témákba a facebookon. Mivel én szeretem a nyarat és a meleget, azt a nagyon kánikulát is sokkal jobban tolerálom, mint bármilyen hideget, esőt, borút, így ha olyan hírek érkeznek, hogy újra meleg lesz, akkor általában én örömmel konstatálom. Nem ítélkezvén mások ízlésén, csak a saját nevemben kifejezve, hogy én szeretem. És képzeljétek! Vannak, akik belémállnak és elkezdenek érvelni. Érvelni időjáráson, értitek? Háááát nóóóórmális? Vádaskodnak szinte, hogy miattam fognak kiégni a növények, hogy hogy lehetek olyan ostoba, hogy nem értem meg, hogyha nem lesz eső, akkor minden kiszárad, stb...
Én meg nlzek ki a fejemből, hogy what a fuck??? Mi közöm van nekem, vagy mi ráhatásom van az aktuális időjárásra. Tényleg kínomban már röhögök ezeken. De nem értem, hogy mi kell ahhoz, hogy a puszta véleméynemért vagy az ízlésemért közellenség legyek?
Mert szakad rólam a víz. Folyik a víz a hajamon. 174 cm vagyok és 61 kg, tehát fogyni nem tudok, nem azért izzadok, mert kövér vagyok. A bőromet nem tudom levetni. Egész nyáron irtó rosszul érzem magam.
Van ötleted, hogy tudnék ezen változtatni?
Azért probléma, mert ökológiai katasztrófába gázolunk.
Ez olyan, mintha örülnék az ukrán háborúnak. Tök világos, hogy az én örömömnek semmilyen ráhatása nincs a helyzetre, de attól még elég beteg..
Azért egy nyári melegnek vagy egy háborúnak örülni nem ugyanaz.
Másik pedig az, hogy kicsit olyan érzetet kelt a téma, mintha nem lenne joga valakinek a szabad véleményformálásra, hanem rászólnának, hogy "MÁRPEDIG LEGYEN AZ A VÉLEMÉNYED HOGY.....!" - na ez nem beteg?
"Mert szakad rólam a víz. Folyik a víz a hajamon. 174 cm vagyok és 61 kg, tehát fogyni nem tudok, nem azért izzadok, mert kövér vagyok. A bőromet nem tudom levetni. Egész nyáron irtó rosszul érzem magam.
Van ötleted, hogy tudnék ezen változtatni?"
Ha a kedvedért megváltoztatom a véleményemet, akkor jobb lesz? Akkor nem izzadsz? WTF?????
"Azért egy nyári melegnek vagy egy háborúnak örülni nem ugyanaz."
A klímakatasztrófa hosszú távon több embert fog megölni, mint a háború. Tehát de, nagyonis hasonló.
Azzal lennék jobb ember, ha beállnék hápogni a meleg ellen? Mi lenne jobb?
Ekkora baj, hogy szeretek strandra menni?
17
Nem jobb lennél, csak picit értelmesebb.
Tudod, amikor Európa sivatagosofik el, fajok pusztulnak ki, olvadnak a jégsapkák és hamarosan számítani lehet a klímamigrációra, akkor lehet vannak a te kis kényelmednél előrébb való szempontok is. :D
De azzal természetesen senki sem vádol, hogy felelős lennél a helyzetért.
19
Jó időnek nevezni azt, ami a legkevésbé sem normális az adott égtájon aztán minden csak nem értelmes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!