Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mentális állapotban...

Milyen mentális állapotban van az ilyen, közösségi médiás konfrontatív ember?

Figyelt kérdés

Sokszor futok bele időjárási témákba a facebookon. Mivel én szeretem a nyarat és a meleget, azt a nagyon kánikulát is sokkal jobban tolerálom, mint bármilyen hideget, esőt, borút, így ha olyan hírek érkeznek, hogy újra meleg lesz, akkor általában én örömmel konstatálom. Nem ítélkezvén mások ízlésén, csak a saját nevemben kifejezve, hogy én szeretem. És képzeljétek! Vannak, akik belémállnak és elkezdenek érvelni. Érvelni időjáráson, értitek? Háááát nóóóórmális? Vádaskodnak szinte, hogy miattam fognak kiégni a növények, hogy hogy lehetek olyan ostoba, hogy nem értem meg, hogyha nem lesz eső, akkor minden kiszárad, stb...

Én meg nlzek ki a fejemből, hogy what a fuck??? Mi közöm van nekem, vagy mi ráhatásom van az aktuális időjárásra. Tényleg kínomban már röhögök ezeken. De nem értem, hogy mi kell ahhoz, hogy a puszta véleméynemért vagy az ízlésemért közellenség legyek?

aug. 6. 09:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%

Mert szakad rólam a víz. Folyik a víz a hajamon. 174 cm vagyok és 61 kg, tehát fogyni nem tudok, nem azért izzadok, mert kövér vagyok. A bőromet nem tudom levetni. Egész nyáron irtó rosszul érzem magam.

Van ötleted, hogy tudnék ezen változtatni?

aug. 6. 12:47
 12/32 anonim ***** válasza:
79%

Azért probléma, mert ökológiai katasztrófába gázolunk.

Ez olyan, mintha örülnék az ukrán háborúnak. Tök világos, hogy az én örömömnek semmilyen ráhatása nincs a helyzetre, de attól még elég beteg..

aug. 6. 15:09
 13/32 A kérdező kommentje:

Azért egy nyári melegnek vagy egy háborúnak örülni nem ugyanaz.

Másik pedig az, hogy kicsit olyan érzetet kelt a téma, mintha nem lenne joga valakinek a szabad véleményformálásra, hanem rászólnának, hogy "MÁRPEDIG LEGYEN AZ A VÉLEMÉNYED HOGY.....!" - na ez nem beteg?

aug. 7. 11:08
 14/32 A kérdező kommentje:

"Mert szakad rólam a víz. Folyik a víz a hajamon. 174 cm vagyok és 61 kg, tehát fogyni nem tudok, nem azért izzadok, mert kövér vagyok. A bőromet nem tudom levetni. Egész nyáron irtó rosszul érzem magam.

Van ötleted, hogy tudnék ezen változtatni?"

Ha a kedvedért megváltoztatom a véleményemet, akkor jobb lesz? Akkor nem izzadsz? WTF?????

aug. 7. 11:09
 15/32 anonim ***** válasza:
56%
Vazze én csak egy kérdésre válaszoltam. Nem csoda ha beléd kötnek a neten. WTF????
aug. 7. 11:12
 16/32 anonim ***** válasza:

"Azért egy nyári melegnek vagy egy háborúnak örülni nem ugyanaz."

A klímakatasztrófa hosszú távon több embert fog megölni, mint a háború. Tehát de, nagyonis hasonló.

aug. 7. 11:13
 17/32 A kérdező kommentje:

Azzal lennék jobb ember, ha beállnék hápogni a meleg ellen? Mi lenne jobb?

Ekkora baj, hogy szeretek strandra menni?

aug. 7. 11:15
 18/32 anonim ***** válasza:

17

Nem jobb lennél, csak picit értelmesebb.

Tudod, amikor Európa sivatagosofik el, fajok pusztulnak ki, olvadnak a jégsapkák és hamarosan számítani lehet a klímamigrációra, akkor lehet vannak a te kis kényelmednél előrébb való szempontok is. :D

De azzal természetesen senki sem vádol, hogy felelős lennél a helyzetért.

aug. 7. 11:20
 19/32 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat azért nem értelmesnek, mert merek örülni a jóidőnek. Én sokkal gázabbnak tartom ezt a túltolt klímaszorongást, amit amúgy már betegségként kezelnek.
aug. 7. 11:30
 20/32 anonim ***** válasza:
57%

19

Jó időnek nevezni azt, ami a legkevésbé sem normális az adott égtájon aztán minden csak nem értelmes. :D

aug. 7. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!