mert ő is szeretne sikeres lenni, csak a sikerhez szükséges energiát nem akarja megadni érte.
aug. 1. 18:46
2/33 anonim válasza:
Mert valószínű hogy nem tisztességes úton van jó anyagi helyzetben, és ez piszkálja ám a becsületesen dolgozók csőrét elég rendesen. De hát ez a rendszer a kártékony "emberek" pártján áll sajnos.
aug. 1. 18:57
3/33 anonim válasza:
"Mert valószínű hogy nem tisztességes úton van jó anyagi helyzetben"
:D mert valószínűleg tisztességes úton nem lehet jó anyagi helyzetet elérni :D Ez a csórók gondolkodása.
aug. 1. 18:59
4/33 anonim válasza:
Hármaska, maradtál volna csendben!
aug. 1. 19:02
5/33 anonim válasza:
Csak a Mészárosfélékre vagyok irigy. Képtelen vagyok segget nyalni azért, hogy véletlenül én nyerjek minden pályázatot
aug. 1. 19:13
6/33 anonim válasza:
Akkor szerinted Balogh Levente vagy Jákob Zoltán tisztességtelenül lett gazdag? 🤦🤣
Oké, ez a te alacsony értelmi szinted.
Nem minden gazdag tisztességtelen.
Legyenek céljaid, tanulj sokat, fektess bele energiát a céljaid megvalósításába és ne irigyeld a gazdagokat. Te semmit nem teszel azért, hogy ilyen életed legyen.
Látod kérdező, a 2-es tipikus példája az irigykedőkre. Mert biztos, hogy a gazdag csakis tisztességtelen úton lett gazdag...🤦 ez az irigykedők szintje..
aug. 1. 19:16
7/33 anonim válasza:
A 2.válaszolót annyiban kijavítanám, hogy a nagy többség nem tisztességesen gazdagodott meg, de kivételek azért vannak.
aug. 1. 20:07
8/33 anonim válasza:
Azért a volt páromon keresztül ismertem több gazdag vállalkozót. A gazdag alatt a tényleg gazdagot értsük. Mindegyik tudott "ügyeskedni", szerencsések voltak és jól helyezkedtek. 2 ezek közül több évet volt börtönben,adócsalásért. Az egyikre egy jóakarója hívta rá a NAVot. Szóval biztosan lehet talpig becsületesen is nagyon meggazdagodni, de nem ez a jellemző. (-:
aug. 1. 20:10
9/33 anonim válasza:
Az irigység egy természetes érzés. Természetes dolog, hogy irigyek vagyunk másokra. Addig nincs is vele gond, amíg nem csap át felesleges gyűlöletbe.
Nyilván több foka is lehet. Én irigykedem haveromra, akinek jó lakása, szép felesége, gyermeke van. De nem sajnálom tőle. Vagy irigykedem arra a haveromra aki jóképű és döglenek érte a nők. Tőle sem sajnálom ezt, csak én magam is elképzelem, hogy de jó lenne a helyében lenni.
aug. 1. 20:27
10/33 anonim válasza:
Hála isten, végre valaki azt írta, hogy az irigység természetes. Szerintem is az. Én is sok mindenkire, sok mindenre irigy vagyok és nem érzem problémásnak. Nem is gyűlölködök (szerintem), nem is kezdem el mondani az illetőnek, minek. Nem fontos neki elmondanom. Én tudom, hogy ezt érzem,általában nem csinálok semmit ezzel az érzéssel. Annyira nem fontos. Ha mégis, akkor vizsgálgatom és rájövök, hogy mi miatt. De van, ami nekem ettől még elérhetetlen marad, ilyenkor megpróbálom elűzni a gondolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!