Elnézést, lenyomtam az elnyert mielőtt kiírtam a módszereim.
Először is azzal kell foglalkozni hogy mi okozza a lustaságot.
Ezt ne csináljátok utánam, csak ha minden kötél szakad, és a padlón vagytok, és mindenképp valami külső stimuláció kell, de akkor például igyatok meg egy bort, mármint annyit hogy érezzétek a hatását, de ne legyetek mattrészegek. Ez ellazít és bátorít ha az a gond hogy nem mersz tenni valamit vagy ha nincs kedved tenni akkor így könnyebb,de ezt mértékkel.legálisan kannabisz kívonatú gumicukor is elérheti ezt a hatást de az egy kicsit más, az inkább az írásra és ötletelésre jó.
Nekem az is működik ha valamivel stimulálom magam miközben csinálok valamit, pl zenét hallgatok.
Vagy ha olyan filmet vagy tartalmat fogyasztok ami megmozgat, azt mindenki maga dönti el hogy kit mi mozgat meg
Illetve rengeteg koffein
9. Ilyeneket tényleg ne javasoljál, a függőségek mentén ez nem fog segíteni, inkább többet árt mint használ!
Szerintem te se legyél függő, idővel csak rossz lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!