Mi a velemenyetek arrol,hogy?
21 evesen anyammal es testveremmel lakok egyutt es ha benyulok a szekrenybe egy torolkozot kivenni (nappaliban van) ,anyam kerdezi rogton ,h minek kell es meg kell mondanom ,hogy zuhanyozni megyek.
(Nem vagyok se mozgasserult se szellemi serult. Tanulo vagyok. )
A nappaliban abban a szekrenyben az en ruhaim vannak egyik polcon.
Nincs kiteve torulkozo furdeni. Csak egy keztorlo.
10
Érdekes módon a megbeszélést sosem javasolják. A kulturált eszmecserét, azt hogy egy nyugodtabb pillanatban beszéljék át a problémákat... Ez valahogy sosem kerül elő, hanem mindig a "zAkkÓ kŐtöZz eL hA Nem TeCciK" megy. Mintha minden szülő-gyerek konfliktusnak ez lenne az univerzális megoldása.
Jaa nyilván, ez egy elég fontos dolog amit mindig kihagy mindenki xd
Viszont sok szülő és gyerek is képtelen a normális problémamegoldásra.
Apám is ilyen, ha a konyhában vagyok, azonnal kérdezi, hogy mit csinálsz, mit főzöl, ha csak lemegyek az emeletről, rögtön jön a Hova mész?, aztán a Miért?, Hogy, hogy?
Eddig arra jutottam, hogy ez egy nagy adag kontrollmánia egy kis kommunikáció képtelenséggel fűszerezve. Ha nem lenne itt a kutyám, haza se mennék a koliból.
Ezt nem értem.
Vizesen elteszitek a törülközőt a szekrénybe?
Hogy-hogy nincsen kitéve?
Miután használjátok, nem teszitek ki a fogasra? Vagy a szárítóra? Vagy a radiátorra?
Én ilyet még sohasem láttam sehol sem.
Ne mondd nekem, hogy a szekrényben penészedik a vizes törülköző.
Vagy éjjel felkel valaki eltenni a szekrénybe, miután megszáradt? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!