Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a velemenyetek arrol,hogy?

Mi a velemenyetek arrol,hogy?

Figyelt kérdés

21 evesen anyammal es testveremmel lakok egyutt es ha benyulok a szekrenybe egy torolkozot kivenni (nappaliban van) ,anyam kerdezi rogton ,h minek kell es meg kell mondanom ,hogy zuhanyozni megyek.

(Nem vagyok se mozgasserult se szellemi serult. Tanulo vagyok. )

júl. 24. 04:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A nappaliban abban a szekrenyben az en ruhaim vannak egyik polcon.

Nincs kiteve torulkozo furdeni. Csak egy keztorlo.

júl. 24. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:

10

Érdekes módon a megbeszélést sosem javasolják. A kulturált eszmecserét, azt hogy egy nyugodtabb pillanatban beszéljék át a problémákat... Ez valahogy sosem kerül elő, hanem mindig a "zAkkÓ kŐtöZz eL hA Nem TeCciK" megy. Mintha minden szülő-gyerek konfliktusnak ez lenne az univerzális megoldása.

júl. 24. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Jaa nyilván, ez egy elég fontos dolog amit mindig kihagy mindenki xd

Viszont sok szülő és gyerek is képtelen a normális problémamegoldásra.

júl. 24. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Apám is ilyen, ha a konyhában vagyok, azonnal kérdezi, hogy mit csinálsz, mit főzöl, ha csak lemegyek az emeletről, rögtön jön a Hova mész?, aztán a Miért?, Hogy, hogy?

Eddig arra jutottam, hogy ez egy nagy adag kontrollmánia egy kis kommunikáció képtelenséggel fűszerezve. Ha nem lenne itt a kutyám, haza se mennék a koliból.

júl. 24. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem.

Vizesen elteszitek a törülközőt a szekrénybe?

Hogy-hogy nincsen kitéve?

Miután használjátok, nem teszitek ki a fogasra? Vagy a szárítóra? Vagy a radiátorra?

Én ilyet még sohasem láttam sehol sem.

Ne mondd nekem, hogy a szekrényben penészedik a vizes törülköző.

Vagy éjjel felkel valaki eltenni a szekrénybe, miután megszáradt? 😂

júl. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!