Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a velemenyetek arrol,hogy?

Mi a velemenyetek arrol,hogy?

Figyelt kérdés

21 evesen anyammal es testveremmel lakok egyutt es ha benyulok a szekrenybe egy torolkozot kivenni (nappaliban van) ,anyam kerdezi rogton ,h minek kell es meg kell mondanom ,hogy zuhanyozni megyek.

(Nem vagyok se mozgasserult se szellemi serult. Tanulo vagyok. )

júl. 24. 04:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Semmi.
júl. 24. 04:05
 2/15 anonim ***** válasza:
49%

Ha valami nem tetszik, költözz.

Egyébként még mindig jobb, hogy beszélnek hozzád, mintha némán, mint két idegen élnétek egymás mellett.

De mondom, ha valami nem tetszik, akkor költözz. Ha anyádék tartanak el, amig tanulsz, akkor örülj neki és ne nyarvogj.

júl. 24. 05:12
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
Lehet, hogy tárol ott valamit, amelynek léte miatt nem szeretne szégyenkezni előtted vagy csak számára sokat jelentő, féltett valamit.
júl. 24. 05:14
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Mindjárt mindenki megmondja, hogy ha nem tetszik, költözz el,az igazság viszont az, hogy vannak olyan anyák,akik tényleg már már fullasztóan kontrollmániások a gyerekük felé, és minden lépésükről tudni akarnak. Az, hogy nálatok fennáll e ez az állapot,döntsd el te
júl. 24. 06:12
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg van kinn törölkökőd, ami még használható.

De te kiveszel a szekrényből újat.

Ezért kérdezi, hogy minek kell az neked.

Tudod, nem szeretnek a nők fölöslegesen mosni.

júl. 24. 07:37
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
De mi a fenéért nincs a fürdőszobában törülköző nálatok? Minden kézmosáshoz is a nappaliból viszitek?
júl. 24. 07:38
 7/15 anonim ***** válasza:
18%

#6 van.

Csak újat vesz ki. Ez a baj. Ezért kérdezi, hogy minek az.

júl. 24. 07:40
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Én anyummal maradtam és nappali szekrényben tároltuk a törölközőket. Így anyum sem szerette, ha "kutakodok". Hiába valójában nagyjából az én szobám lett nappali-szobaként, de így oldottuk meg régen. Illetve tudni akarta, hogy tényleg szükségem van-e újra vagy csak finnyáskodok. Aztán azóta beköltözött párom, így miatta már megoldottuk másképpen.
júl. 24. 08:25
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Én értem a kérdezőt.

Az én anyám is olyan volt, hogy ha nyílt a hűtő, akkor kiszólt a szobából, hogy mit keresek. Nem azért, mert nem volt a elég étel vagy mert sajnálta volna tőlem, egyszerűen mindenről tudnia kellett.

Ha levertem egy könyvet az asztalról, azonnal a szobám előtt termett, hogy ez mi volt? Ha hallotta, hogy valakivel telefonálok, azonn tudnia kellett, hogy kivel...

Itt a Gyakorim hatalams divat lett, hogy ha a gyerek sérelmez valamit a szülő viselkedésében, akkor a torkának ugranak, hogy költözzön el. Az persze senkiben fel sem merül, hogy a szülő is tévedhet.

júl. 24. 09:49
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
4,9 oké hog, lehet a szülővel van a baj, de a gyerek ezzel mit tud kezdeni? Nem az övé a ház, szóval vagy megbeszéli vele, vagy elköltözik.
júl. 24. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!