Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van világszintű férfi...

Miért van világszintű férfi csicskítás?

Figyelt kérdés
júl. 21. 14:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
62%

Csak beleolvastam a fenti hlyeségekbe épphogy...

Nos... nem kicsit van veled baj, kérdező.

Hozzáteszem, hogy egy rejtett nárcisztikus, másodlagos pszichopata csajjal voltam együtt (kinek voltak némi szociopata, végén olykor szadista, egyébként borderline és sok más feelingjei), szóval múltkori több, mint fél évtizedem erről szól.

De én nem jelentenék ki ekkora hlyeségeket így sem.

júl. 21. 17:20
 42/61 anonim ***** válasza:
50%
Miféle csicskítás? Nézd már végig az összes ország meg világcég legfelsőbb embereit. (Ahogy elnézem, arra is lenne időd, hogy excelben rögzítsd az összeset, na mindegy.) Szinte mind férfi, elvétve vannak nők. Vagy például olvasd el a világ leggazdagabb embereinek a listáját.
júl. 21. 18:49
 43/61 anonim ***** válasza:
35%
26: ez nem igaz. Mert koztudott, hogy a ferfiak mindig is tobbet kerestek. Mindenhol. Es mi ez a nagy titkolozas a cegeknel a fizetesek korul? Miert is kell? Mintha maganbeszelgetesekben nem derulne ki, amit titokban akarnak tartani... Ugyanmar. ;-) :-D
júl. 21. 19:56
 44/61 anonim ***** válasza:
19%

Mi ez a sok kis mee too szökevény itt?

Van baj rendesen.

júl. 21. 20:16
 45/61 A kérdező kommentje:
#41 Femináci nő vagy vagy herélt "férfi"? Ha az utóbbi, akkor szerintem tagadd le, mert az rosszabb! ;)
júl. 21. 20:39
 46/61 A kérdező kommentje:

Foglaljuk össze, hogy kb. milyen válaszok születtek, a férfi csicskítás miértjére. :D

◉ Mert nem ugyanannyi a női és férfi fizetés.

◉ Mert a világ cégeinek vezetői férfiak.

◉ Mert közel keleti és muszlim uralom van a világon.

◉ Mert el kell nyomni az állatias férfi ösztönt.

◉ Mert a nőkben elszabadult a sátánizmus.

◉ Mert minden férfi incel.

Kihagytam valamit?

júl. 21. 20:43
 47/61 anonim ***** válasza:
51%

"Foglaljuk össze, hogy kb. milyen válaszok születtek, a férfi csicskítás miértjére. :D"

Nincs férficsicskítás

júl. 21. 20:51
 48/61 A kérdező kommentje:
Ezt nem hagytam ki, mert van. Válaszok is születtek, hogy miképp.
júl. 21. 20:53
 49/61 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, miért nem olvasol inkább? Értelmes könyveket, tanulmányokat, társadalomtudományi témakörben. Amennyi időt, energiát te belefeccölsz abba, hogy minél távolabb kerülj a téged körülvevő valóságtól, annyi erővel inkább tájékozódhatnál is. Nem, nem a gyakorikérdéseken! Meg nem youtube videókból. Esetleg ha van a közeledben egyetem, szabadon látogatható előadások valami releváns témában, mindenképp látogass el oda.
júl. 21. 20:53
 50/61 A kérdező kommentje:

Te is a gyakorikérdésekre írsz. Akkor most magadat is hitelteleníted? :D

Te meg inkább szeresd és értékeld a férfiakat! Te sem lennél nélkülük. Téged is apa nemzett.

júl. 21. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!