A kopasz férfiaknak általában erősebb az arc és testszőrzetük?
Figyelt kérdés
A saját szubjektív megfigyelésem alapján így tűnik, hogy aki kopaszodik, annak általában erősebb testszőrzete is van. Sokan viccelődnek is ezzel, hogy ott tartják a hajukat a szakálluknál. Én a másik kategória vagyok, nekem van hajam, de szakállam hiányos és a testemen kevés szőr van. Azért gondoltam, hogy a tesztoszteronnal van összefüggésben, a biológia tanárom egyszer mondta, hogy tulajdonképpen az gyengébb férfi, aki nem kopaszodik.júl. 21. 10:32
1/3 anonim válasza:
Szerintem itt a legfontosabb kulcsszó az 'általában'. Az én megfigyelésem szerint is általában(!) igen, de van elég sok kivétel is. Pl. én magam. Kopaszodom, a testszőrzetem meg nagyon gyenge, kevés, világos színű, rövid, vékony szálú. Csak a karomon és a lábamon van egy kis halvány szőr, a felsőtestem az teljesen szőrtelen ("gyárilag"). Általánosságban véve szerintem is szőrösebbek a kopasz férfiak, de van sok kivétel is. Én olyan 80-20-ra saccolnám az arányt. (80% erősen szőrös, 20% kevésbé vagy alig szőrös.)
2/3 anonim válasza:
Ez a tesztoszteron miatt van. Pl nőként elkezdesz szedni tesztoszteront, vagyon szőrös leszel, mindenhol, a hajhullás viszont sajnos.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!