Normális, hogyha undorodok a hátszőrtől?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hogyha meglátok pl. a strandon egy palit akinek szőrös a háta, elkap a hányinger. Tudom, hogy ő nem tehet róla, de akkor sem tudok mit csinálni, egyszerűen hányingerem lesz. Normális ez? Pszichológus esetleg tudna ezen segíteni?2020. jún. 11. 13:49
3/18 anonim válasza:
Nem az. Van visszataszítóbb látvány is a világban, amit kénytelen vagy elviselni, mi lesz, ha már egy hátszőrzettől kiakadsz?!
4/18 anonim válasza:
csúnya, ha valakinek hátszőre van le kell szedetni
5/18 anonim válasza:
miért ne lenne normális? mindenki undorodik valamitől. te a hátszőrtől, ennyi :) én pl úgy ánblokk az emberektől undorodom :D
6/18 anonim válasza:
Igen valóban csúnya, én sem szeretem, és nem tehetek róla.
Ezért gyantáztatom mindig.
7/18 anonim válasza:
Lol, hát kérdező és 5-ös, akkor zárkózzatok be a lakásba és ne érintkezzetek a külvilággal, ha ilyen alacsony az ingerküszöbötök.
8/18 anonim válasza:
Én végignéztem pár boncolást élőben is, de az indokolatlan helyeken kunkorodó szőrtől kikészülök. Annál jobban csak a féregmozgás akaszt ki, mikor sok kis kukac vagy hangya nyüzsög kis helyen. Minden mással elvagyok.
9/18 anonim válasza:
kedves 7-es, bárcsak megtehetném :D de sajnos minden nap látnom kell a gusztustalan embereket
5-ös voltam
10/18 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy mindenki undorodik valamitől, akár olyan dologtól is, amitől mások nem. Teljesen természetes. Van, aki a karfioltól undorodik vagy mondjuk a kávézacctól (ez utóbbitól én), etc...
Pszichológushoz ezzel akkor kéne menned, hogy ha mondjuk beleszeretnél egy srácba és kiderülne, hogy neki szőrös a háta, viszont nagyon szeretnéd és vele szeretnél lenni, szóval ez az egész nagyon nagy problémát okozna az életedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!