Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van világszintű férfi...

Miért van világszintű férfi csicskítás?

Figyelt kérdés
júl. 21. 14:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
75%
Miért érzem 10es hogy te egy mindenben érintett igen büszke férfiú vagy?🥰
júl. 21. 14:49
 12/61 anonim ***** válasza:
2%

Vagy érintett vagyok benne, vagy nem.

Mellesleg ezzel a hozzászólásoddal adod alám a lovat, ugyanis ha érintett vagyok, akkor meg főleg hitelesek a felhozott példáim, hiszen ugye azt lehet mondani, hogy tapasztalat. ;)

júl. 21. 14:51
 13/61 anonim ***** válasza:
53%
😂😂😂😂
júl. 21. 14:52
 14/61 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, ne kérdezz ilyeneket, mert 10-ből 9 nem fogja érteni mire gondolsz. 3-4 bevallja, hogy fogalma sincs, 5-6 azt mondja, vágja, de valójában fogalma sincs, csak erre alapozva elkezd heveskedni.

A maradék 1, aki kompetensen hozzá tud szólni a témához.

Ez egy olyan kérdés, amihez egy laikus kompetens-mód hozzá tud szólni.

júl. 21. 14:53
 15/61 A kérdező kommentje:
#14 Hát akkor azért az 1-ért aki kompetensen válaszol, megéri a sok trollürülék és a sok femihiszti, akármennyire is árad belőlük a férfigyűlölő szag.
júl. 21. 15:04
 16/61 anonim ***** válasza:
88%

A nők még mindig rosszabb helyzetben vannak, mint a férfiak. "Vilagszintű férficsicskítás" nezz meg egy arab, ázsiai vagy egy afrikai országot, milyen elnyomásban vannak nők. Szóval az állításod mar itt borul, de tegyük fel, hogy a nyugati vilagra gondolsz. Nahát itt is a férfuak vannak szerencsésebb helyzetben.

Vegyünk egy egyszerű példát, a munkakeresést, akár itt magyarorszagon.

Férfiként ha alkalmas vagy egy munkára megkapod. Nőként viszont jön a szajhúzàs a cégektől

"Fiatal, biztos elmegy szülni" "màr 30 múlt, biztos van gyereke, az meg beteg lesz, sokat fog kimaradni"

Ha fel is vesznek előrelepésre ne nagyon számíts. Míg egy gyerekes férfit szívesen leptetnek elő "milyen megbízhato, felelősségteljes"

júl. 21. 15:05
 17/61 anonim ***** válasza:
89%
7. “Nincs ilyen, hogy a férfi többet keres mint a nő. Nálunk pont hogy fordítva megy, de az ismerősöm melóhelyein, tehát ezt hívjuk parasztvakításnak.” - engem ez erdekel egyedul. Mert szep, de nem igaz! Hol is keresnek a nok tobbet? Termeszetesen ugyanazert a munkaert. Mar csak a korrektseg vegett is… 🤔🤫😉
júl. 21. 15:06
 18/61 A kérdező kommentje:

Én nem tartom elegánsnak, hogy közel keleti példával példálózol, mintha ez lenne az általánosság a nagy világban. A közel keleten valóban elnyomás van, de csak ott. A világnak meg csak egy kis része közel kelet.

Gondoltam szólok.

júl. 21. 15:07
 19/61 anonim ***** válasza:
89%
Jaj szegény férfiak, nem akarunk agresszív, bántalmazó világban élni, elnyomjuk az állatias beteg oldalukat. :(
júl. 21. 15:09
 20/61 anonim ***** válasza:
86%

#14 Sajnálom hogy nem vagyok járatos azokban a reddit posztokban és youtube videókban amiket lecsúszott életű, 30 évesen is a szüleinél lakó tudatlan munkanélküli barátnélküli férfiak csinálnak, akiknek már attól pánikrohama lesz, ha extra ketchupot kell kérniük a sültkrumplijuk mellé😔

Ha minden szabadidőmben ezeknek az embereknek a határeset skizó ömlengéseit olvasnám arról, hogy mekkora világszintű elnyomás van a férfiak ellen (nem kapnak csettintésre nőt, nem mindig ők a filmek főszereplői, hanem csak 10ből 7 alkalommal, és manapság már nem is ők vannak a teremtés megkérdőjelezhetetlen koronáinak tartva, akik a fszukból eredően intelligensebbek és racionálisabbak és dominánsabbak és jobbak és menőbbek mint a nők, hanem le lettek fokozva közönséges emberré)

Ha nekem is lenne naponta 12 óra szabadidőm, amikor csak ilyen szarokkal tömöm az agyam, akkor valszeg még az én buta női agyam is felfogná a szenvedést és elnyomást amit meg kell tapasztalnotok :/

júl. 21. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!