Hogy lehet félni egy beszélgetéstől? Fiúk vagytok? Ennyire nincsenek igazi problémáitok?
júl. 21. 16:35
12/25 anonim válasza:
11. Ne mond már, hogy te még sose izgultál vagy féltél a másik reakciójától egy komolyabb beszélgetés előtt?
Tudod vannak olyan helyzetek, amikor a jövőd múlhat egy egy beszélgetésen...
júl. 21. 16:39
13/25 anonim válasza:
12, férfiaktól féltem, hogy megütnek, ha nemet mondok. De nem volt még velem olyan, hogy a jövőm múlna egy kis csacsogáson. Ez azért elég dráma szagú.
júl. 21. 16:43
14/25 anonim válasza:
13. Állásinterjú, barátnő feleségül kérése (igaz ez csak a férfiakra vonatkozik, bár manapság már a nők is simán csinálnak ilyet), esetleg egy hazugság bevallasá, amit nagyon megbántál és lehet, hogy a párod ott hagy ezért stb...
júl. 21. 16:47
15/25 anonim válasza:
Ezek azért nem olyanok, hogy belehalok. Állásinterjú lehet ezer másik, lánykérést nem a semmiből illik megejteni, olyat meg nem csináltam még soha, amit nem vallanék be, vagy elhagyna érte bárki.
júl. 21. 17:10
16/25 anonim válasza:
De legyen. Engem csak meglepett, hogy mindenki egyetértett, mintha világos lenne, miről van szó. Nekem szocfóbiám van, nem a beszélgetésektől félek, hanem maga az interakció stresszel ki, tehát az is, ha köszönni kell, aminek nincs tétje.
De rendesen kapkodom a fejem, hogy mindenki ekkora stresszben él, vagy ennyi rossz dolgot tesz titokban.
júl. 21. 17:14
17/25 anonim válasza:
15. És ha neked nem számít semmi akkor szerinted másnak sem?
Ezért mindenkit le kell pontozni, csak mert nekik igenis fontos néhány beszélgetés?
Lehet, hogy valakinek egy állásinterjú azért fontos, mert az az álma, hogy ott dolgozzon, nem a mekibe...
Ez a beleszarok stílus nagyon nem nyerő sokaknál!
júl. 21. 17:17
18/25 anonim válasza:
Nem beleszarok, hanem nem értem. Meg hogy a beszélgetésből hogy lett állásinterjú. Mindenki kapott magyarázatot privátban?
júl. 21. 17:19
19/25 anonim válasza:
18. Az állásinterjú is egy beszélgetés...
Az elég egyértelmű, hogy a kérdező nem egy mi legyen a vacsi tipusú beszélgetésre gondol.
júl. 21. 17:21
20/25 anonim válasza:
Nekem nem volt egyértelmű. Nem tudok gondolatot olvasni, kifejtés nincs. Lehet neki valami komoly baja van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!