Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfi ként nőkkel tudok...

Férfi ként nőkkel tudok jobban kommunikálni. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nőkkel mindig totál természetesen és simán el tudtam beszélgetni, de valamiért férfiakkal képtelen vagyok beszélgetni, kivétel akkor, ha egy olyan közösségben vagyunk, ami ad egy közös témát. (Pl. edzés társ.)

Más is van ezzel így?

Esetleg csajok, köztetek van olyan aki férfiakkal beszélget könnyebben? Vagy van ilyen ismerősötök, mint én?

jún. 8. 00:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt nagyon-nagyon sokáig. Bele is törődtem. Aztán a munkahelyeken eltöltött sok idő azonos nemű kollégákkal megváltoztatott. Nem tettem érte semmit, így alakult. Talán még az életkor adta azonos élethelyzet, amibe kerültem sokadmagammal, az is közrejátszott a változásban. Ma már bármelyik nemmel el tudok beszélgetni. De most, hogy mondod, az ellenkező nemre sokkal inkább kíváncsi vagyok, velük szívesebben beszélgetek bármiről.
jún. 8. 05:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen.
jún. 8. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!