Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan reagálnátok egy ilyen...

Hogyan reagálnátok egy ilyen helyzetben bárosként?

Figyelt kérdés

Csak én és egy vevő voltam a bárban, a férfi pár asztalra a pulttól ült amikor beszélgetést kezdeményeztem vele. Úgy éreztem nagyon jól megy és egy hullámhosszon vagyunk. Csakhogy egyszercsak jött egy másik férfi és így szólt a másikhoz:

- Magadban beszélsz?

- Valaki elkezdett a bár mögül felém motyogni.

- Bólogatta a fejét neked?

- Aha.

Miközben ÉN ott voltam! Hogy volt(ak) erre képes? Életemben nem éreztem magam annyira megalázva.

Önbizalomhiányos vagyok, ezért hallkan beszélek és kiszolgálni egy dolog, de nagyon nehéz összeszednem a bátorságot arra hogy valakivel beszélgetést kezdeményezzek. Ezután biztos nem fogok! És igen, sokat bólogatok miközben valakit hallgatok, ezt anyukámtól örököltem, de mi van abban?

Nem értem miért kell a másikat ennyire megalázni és kigúnyolni. Ti mit csináltatok volna a helyemben? Visszaszóltatok volna? Kockáztattátok volna a munkátokat azért, hogy kiálljatok magatok mellett?

máj. 19. 04:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Férfiként írom neked,hogy nagyon bunkó és szemét dolog volt,amit tettek ezek a férfiak.

Azért is átérzem a helyzeted,mert olyan csendes a természetem,mint a tiéd.Sajnos a mai világ nem nekünk kedvez,ezt látom,hallom, átélem.

De a munkád miatt nem tudsz mit tenni,sajnos.Ha beszóltál volna ,lehet már nem lenne munkád.

Nem érdemes ismeretlen emberek reakcióit ennyire magadra venni,ezt próbáld meg , hogy egyik füleden be,másikon ki. És mindig azt nézd,ki mondja,nem azt hogy mit mond !

F

máj. 19. 05:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤️
máj. 19. 05:53
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Ezek szerint az asztalnál ülő férfi mégsem fogadta olyan nagyon jól, hogy csak úgy beszélgetni kezdtél hozzá. "egy hullámhosszon vagyunk" - ezt nem is értem, fel akartad szedni a pasit? Nem igazán tudom elképzelni, hogy ennek hogy lehetett volna jó vége, eleve odaszólsz a pasinak a pult mögül, ha beszélgetni akartál vele mindenáron, miért nem mentél oda az asztalához?
máj. 19. 06:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A fickó ritka egy nagy s.ggf.j. De! Pultosként immunisnak kellene lenned az ilyenekre, mert bárokban gyakran előfordulnak. Ha nem vagy az akkor talán nem való neked ez a munka. Bocs, ez a véleményem.
máj. 19. 06:43
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Ha vkivel baratkozol,menj oda 2meterre tole ,h vilagosan latsszon ,h tarsalogtok. Sajnos itt felrertette a baratja a dolgokat,ne gondold megalazasnak. Nem hiszem.h annak szanta a baratja.

A baratsag kotes sokszor nehez dolog. Kitartast kivanok.

máj. 19. 07:34
 6/11 A kérdező kommentje:
3: Nem úgy tűnt a testbeszédéből meg hogy vitte tovább a beszélgetést 10 percen keresztül. Nem akartam "minden áron" beszélgetni vele, hanem mivel csak ketten voltunk úgy gondolom úgy illett, hogy szólunk egymáshoz.
máj. 19. 07:35
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudsz mást csinálni mint okulni a helyzetből.

Valószínűleg ezzel a vendéggel mèg talàlkozol èn a jövőben pont leszarnâm ,megkapnà amit rendelt és kész ennyi.

Èn is vendéglátásba dolgoztam meg azt is tanultam ,ez ilyen szakma .

Mèg lehetne beszélni a nyalós kollègákról , gennylàda főnökökről , tulajdonosokról is

máj. 19. 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A két pasi kétségtelen, hogy bunkó volt. Viszont te pedig pultosként megtanulhatnál hangosabban beszélni. Rettentő rossz mikor vendégként, vagy vevőként egy boltban, presszóban...nem értem mit mond a pultos. Főleg mikor valami háttérhang is van, szól a zene vagy bármi más. És ezen keresztül kell megérteni a pultos szinte hangtalan beszédét.
máj. 19. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"mivel csak ketten voltunk úgy gondolom úgy illett, hogy szólunk egymáshoz."

Te, ha jól értem, pultos vagy egy bárban. Azt értsd meg, hogy a vendégek nem azért mennek oda, hogy téged szórakoztassanak, ha épp unatkozol, mert nincs sok vendég. Ha ők beszélgetni akarnak veled, akkor illik - bizonyos határok között persze - udvariasan válaszolni (értem ezalatt, hogy nem muszáj másfél órán át bájologni vele a semmiről, ha nem akarod), de az, hogy látod, ül és iszogat a pasi egyedül, és még egy mozdulattal sem tesz utalást arra, hogy társaságot szeretne, akkor békén kell hagynod. Mert nem illik ráerőltetni magad a vendégre.

máj. 19. 18:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem, de nem ez volt a helyzet.
máj. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!