Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor féltek egy beszélgetést...

Amikor féltek egy beszélgetéstől, azért belementek?

Figyelt kérdés
júl. 21. 11:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Nincs értelme menekülni.
júl. 21. 11:46
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Igen, hogy túl legyek rajta.
júl. 21. 11:56
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Igen, persze. Attól, hogy félek, még megcsinálom. Nem lenne jobb elkerülni ;)
júl. 21. 11:56
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Igen, amúgy sincs értelme húzni, mert gondolom így is úgyis meg kell beszélni. Minél többet húzod annál több idődet felemészti az ettől való félés.
júl. 21. 12:01
 5/25 anonim ***** válasza:
36%
Igen, mert ha menekülsz, akkor egy gyáva sunyi gyökér vagy. Úgyhogy ha nem akarok az maradni, belemegyek.
júl. 21. 12:05
 6/25 anonim ***** válasza:
76%

Néha halogatom, de igazából az ember rá van kényszerülve az ilyenekre. És amikor megteszem mindig megkönnyebbülök, és arra gondolok, hogy mennyi stresszt spóroltam volna meg, ha nem húzom-halasztom, hanem egyenesen már előre inkább arra törekszem, hogy tisztázzuk a dolgokat, nézeteltéréseket.

Szóval sok sikert a beszélgetéshez neked, utána tuti jobb lesz! :)

(+1 tipp, ami nekem jól szokott jönni: alaposan rákészülni, összeszedni a gondolataimat a témával kapcsolatban és amit mondani szeretnék, így biztosan nem úgy jövök ki a szituációból, hogy bennem maradtak dolgok.)

júl. 21. 12:05
 7/25 anonim ***** válasza:
76%

Volt olyan, hogy készültem, de nem tudtam olvasni a papírt...

Olyan is, hogy remegett a kezem.

Olyan is, hogy meg sem tudtam szólalni. Tényleg, egy árva hang nem hagyta el a torkomat :)

Sok sikert, Kérdező! Mindannyian voltunk már ilyen helyzetben!

júl. 21. 12:13
 8/25 anonim ***** válasza:
52%

Muszáj :)

Vagy magam miatt, mert nem hagy nyugodni, vagy a másik miatt, mert ő kezd velem beszélgetni. Nem szoktam olyankor elfutni.

júl. 21. 13:12
 9/25 anonim ***** válasza:
52%
Néha halogatom én is, de valóban sokkal jobb túlleni rajta. Meg azért jártam már úgy is, hogy a nagy halogatás közepette történt egy olyan szituáció, ami után már egyszerűen nem lehetett tovább halogatni.
júl. 21. 13:24
 10/25 anonim ***** válasza:
52%

Én egyre bátrabb vagyok e téren.

Sok felvállalás eredményeképpen már megedződtem kicsit. Ez nem jelenti azt, hogy nem izgulok. Csak kiállok magamért. Viszont mérlegelek előtte, hogy tényleg szükség van-e a beszélgetésre.

Spontán beszélgetéseknék pedig megnyílok, ha alkalmasnak találom arra az illetőt. Vagyis ha bízom benne. Egy életem, egy halálom.

júl. 21. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!