Ha valaki beszél hozzád, de nem érdekel amit mond, mit lehet tenni?
Hallgatom, bambulok, néha elvesztem a fonalat, kozben kitalálom mit főzzek mit csinálok délután, ha lesz vmi ötletem pl de jo lenne elmenni gokartozni vele, vagy akármi, pl éhes vagyok menni akarok gyrosozni, olyankor témát váltok és átveszem a beszélgetés irányítását hogy megyunk e délután.
De ha vmi szonszed öregnéni állit le aminek se vége se hossza akkor kozbeszólok hogy mennem kell
Attól függ kiről van szó.
Ha fontos a számomra akkor elgondolkodom máson, közben néha aházom. Meg minden tizedik mondatra tényleg figyelek és visszakérdezek hogy lássa hogy érdekel :)
Udvariasságból meghallgatom, főleg, ha látom/tudom, őt mennyire érdekli a téma, neki mennyire fontos, de nem vagyok kifejezetten aktívan ott fejben. Elterelődnek a gondolataim, én is elvesztem a fonalat, amit egy idő után megtalálok, akkor nálam is jön a bólintás és "aha" kombó, aztán igyekszem legalább annyira figyelni újra, hogy tudjak tőle kérdezni.
Ha nagyon nem tudok mit kezdeni a témával, akkor én is igyekszem másik felé vinni a beszélgetést.
Nálam szerintem ez sokszor megtörtént egy barátnőmmel, de sose adott visszajelzést. Az lett a vége, hogy vélhetően ez is baja volt, egyszer csak ghostingolt, ami a mai napig bánt. Meg lehetett volna előzni, ha jelzi nekem hiszen barátnők voltunk.
Ti jóban vagytok, lehet tapintatosan utalni rá, akár többször is, próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!