Egy férfi élet miért annyira értéktelen a női élethez képest?
Hogy a picsába lehet azt pozitívumként említeni, hogy a férfiak bátrabban gyilkolnak? 😂
Sok nőgyűlölő contentet láttam a Gyakorin, de ez, baszki mindent visz. Én ilyet még életemben nem hallottam, nem olvastam sehol.
elpattan a fejében valami külső tényezők miatt. A nők pedig azért gyilkolnak mert velejéig romlottak.
Kérdező előző kommentje, én nem vagyok nő gyűlölő!
én komolyan nem értem az ilyen kérdéseket... nem tök mindegy melyik az értékesebb? Ez mibe befolyásolja bármelyikünk mindennapi döntéseit? Most ha találsz egy pénztárcát az utcán akkor előbb egy nőt keresel, biztos ő hagyta el vagy mi?
Az a nagyon nagyon sok év, ős ember őseinktől kezdve meghatározta, hogy a nő nő a férfi meg férfi. Mostanság ez úgy tűnik mintha rohamos sebességgel kezdene elbillenni. Ez okoz gondokat. (Hogy most ez egy sötétben bujkáló világ elit terve, vagy egy sötétben bujkáló természetes folyamat azt, mindenki döntse el maga)
De mi értelme van összehasonlítani az férfiakat és nőket? Most amelyik hivatalosan értékesebb annak előjogai lesznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!