Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi élet miért annyira...

Egy férfi élet miért annyira értéktelen a női élethez képest?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan esetről lehetett hallani hogy a férfiak feláldozták az életüket a nőkért. Sok lövöldözésnél történt már hogy a férfiak megmentették nők életét lövöldözéseknél és meghaltak helyettük. Persze ez a normális és a férfias, de erről szól egy férfi élete? Ezért érdemes valakinek férfinak születnie hogy a nőkért feláldozzák az élrtüket? Az életben a férfi csak egy eszköz a nők és a társadalom számára.

#Értéktelen férfi élet
júl. 17. 15:57
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már. Itt ajnározol egy tömeggyilkost, hogy mennyivel jobb, mint a hétköznapi nők. Hát beszarás, basszameg...
júl. 17. 21:20
 32/50 A kérdező kommentje:
Azt mondtmtam a férfiak báratrabban gyilkolnak és többet kockáztatnak a nőkhöz képest statisztikailag. Nem ajnározok senkit aki gyilkol. Örülök hogy Trumpnak semmi baja nem lett. Bebizonyította a reakciójával hogy egy erős vezető.
júl. 17. 21:31
 33/50 anonim ***** válasza:
92%

Hogy a picsába lehet azt pozitívumként említeni, hogy a férfiak bátrabban gyilkolnak? 😂

Sok nőgyűlölő contentet láttam a Gyakorin, de ez, baszki mindent visz. Én ilyet még életemben nem hallottam, nem olvastam sehol.

júl. 17. 21:33
 34/50 A kérdező kommentje:
Bátrabb alatt azt értem hogy a női gyilkosok sokkal nagyobb manipulátorok és gonoszabbak mint a férfiak. Egy férfi csak akkor gyilkol ha elpattan a fejében valami külső tényezők miatt. A nők pedig azért gyilkolnak mert velejéig romlottak.
júl. 17. 21:45
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora baromságot...
júl. 17. 21:47
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

elpattan a fejében valami külső tényezők miatt. A nők pedig azért gyilkolnak mert velejéig romlottak.

Kérdező előző kommentje, én nem vagyok nő gyűlölő!

júl. 17. 21:49
 37/50 anonim ***** válasza:
36: ő azt gondolja, nem gyűlöli a nőket, hanem Tényeket közöl 😆
júl. 18. 07:30
 38/50 anonim ***** válasza:
90%
A szüleid hogy viszonyulnak/viszonyultak egymáshoz, kérdező? Édesapád feláldozta az életét édesanyádért? Vagy inkább lelépett és hagyta, hogy édesanyád egyedül neveljen fel?
júl. 18. 07:43
 39/50 A kérdező kommentje:

A nők is ezt mondják ami egyértelműen igaz. A férfi élet a legkevésbé értékes.

[link]

[link]

júl. 18. 15:31
 40/50 anonim ***** válasza:
57%

én komolyan nem értem az ilyen kérdéseket... nem tök mindegy melyik az értékesebb? Ez mibe befolyásolja bármelyikünk mindennapi döntéseit? Most ha találsz egy pénztárcát az utcán akkor előbb egy nőt keresel, biztos ő hagyta el vagy mi?

Az a nagyon nagyon sok év, ős ember őseinktől kezdve meghatározta, hogy a nő nő a férfi meg férfi. Mostanság ez úgy tűnik mintha rohamos sebességgel kezdene elbillenni. Ez okoz gondokat. (Hogy most ez egy sötétben bujkáló világ elit terve, vagy egy sötétben bujkáló természetes folyamat azt, mindenki döntse el maga)

De mi értelme van összehasonlítani az férfiakat és nőket? Most amelyik hivatalosan értékesebb annak előjogai lesznek?

júl. 18. 20:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!