Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy jól szituált nő miért...

Egy jól szituált nő miért akar besurranó betörő lenni?

Figyelt kérdés

A környékünkön lakik egy családi házban egyedül egy idős nő, egyik nap vettem észre hogy egy teljesen átlagos, jól szituáltnak kinéző 40 körüli nő leskelődik hozzá befelé. Először az utcafront felől, sétálgat fel-le az utcán a háza előtt majd közelebbről is be les, majd a garázsbejáró felől szintén, majd ott rá is próbált nyitni a kilincsre. Ekkor szóltam neki hogy mit keres ott, mondta hogy egy rokonához jött de nem tudja itthon van-e, mondom hogy jól ismerem aki ott lakik és 1000% hogy semmi köze hozzá ennek a nőnek. Egyértelmű hogy mi volt a nő célja, nézte jó hely-e betörni.

Egy nő, főleg ha rendezett, ápolt, látszik rajta hogy jó körülmények között él miért akar ilyet tenni? A betörés szerintem amúgy is férfi "meló", nőről még nem is hallottam ilyet. Meg ha már a házban érik tetten, egy átlagos testalkatú nőnek semmi esélye a menekülésre, egy férfi simán ott tudja marasztalni míg meg nem érkeznek a rend éber őrei.

nov. 3. 08:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%

Elöször is egyáltalán nem egyértelmü, hogy be akart törni, ez elég furcsa elképzelés részedröl. Lehet, hogy egy elveszett családtagot akar megkeresni, stb.

Ha valaki be akar törni akárhová is, nem fényes nappal kukucskál be az ablakon, márcsak azért sem, mert így semmit sem tud meg, esetleg annyit, hogy az adott idöpontban az adott helyiségben van-e valaki.

Egyébként hiába ismered az ott lakó valakit, ettöl még nem tudsz semmit a magánügyeiröl, lehet egy örökbeadott gyereke, aki keresi vagy hasonló.

nov. 3. 08:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Simán leadja csak az infokat a férfi betörőknek.

Altalában pont az egyedül élőket szokták kinézni es azokra rámenni.

Pláne ha kattos es szóbaáll idegenekkel.

Nalunk 2 utcával arrébb egyedul élő öregbácsira szállt rá egy pár hozzájártak lehúzni a kevés nyugdíját, majd egyszer be is törtek és meg is ölték. De az kisebbség volt.

Akik egyedül élnek gyakran ki vannak szemelve.

nov. 3. 08:42
 3/19 anonim ***** válasza:
37%

#2:

Aha...szóval ti ezt tudtátok, és szépen megvártátok, amíg megölik a bácsit, k*rvára nem csináltatok semmit.

Magyar Társadalom, én így szeretlek.

nov. 3. 08:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nálunk is volt/van ilyen, hogy öreg nénire rászállnak a cigók és veszik el a nyugdíját. Nem is tudom, mit lehetne ezzel csinálni, feljelentésnek ilyenkor lenne értelme?
nov. 3. 08:59
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
#3 Akkor hozzád is szól a kérdésem, mert úgy látszik, te tudod a megoldást.
nov. 3. 09:00
 6/19 A kérdező kommentje:

#1 "Lehet, hogy egy elveszett családtagot akar megkeresni, stb"

Ismétlem, tudom ki lakik ott, és egészen biztos hogy nem hozzátartozója volt. Meg ha így lenne az ember csengőt nyomna nem leskelődne befelé.

nov. 3. 09:06
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
3 miért tudta volna bárki? Mikor mindent lezártak a rendőrök gyiljosság miatt akkor tudta meg mindenki mi volt ez.
nov. 3. 09:06
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Ugy birom mikor a gyk-n mindenbe belelátnak olyanokat mások, ami keirva sincs.
nov. 3. 09:08
 9/19 anonim ***** válasza:
27%
#igen, még jó, hogy fel kell jelenteni, te ezt csak úgy elnézegeted?
nov. 3. 09:09
 10/19 anonim ***** válasza:

#9 Amiről tudtam, az nagyjából 20 éve történt és nagyon fiatal voltam még, fogalmam sem volt arról, hogy mi ilyenkor a teendő.

Egyébként neked van tapasztalatod ilyen helyzetben feljelentésről? Milyen bizonyítékok kellenek, elég-e, hogy csak minden hónapban bemegy hozzád a néni a postára - ott dolgoztam, innen láttam, hogy mi történik - két cigóval körülvéve nyugdíjat levenni...? Ennyi elég, hogy a rendőrség csináljon valamit? Vagy te hogy kezelnél egy ilyen helyzetet?

nov. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!