Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy jól szituált nő miért...

Egy jól szituált nő miért akar besurranó betörő lenni?

Figyelt kérdés

A környékünkön lakik egy családi házban egyedül egy idős nő, egyik nap vettem észre hogy egy teljesen átlagos, jól szituáltnak kinéző 40 körüli nő leskelődik hozzá befelé. Először az utcafront felől, sétálgat fel-le az utcán a háza előtt majd közelebbről is be les, majd a garázsbejáró felől szintén, majd ott rá is próbált nyitni a kilincsre. Ekkor szóltam neki hogy mit keres ott, mondta hogy egy rokonához jött de nem tudja itthon van-e, mondom hogy jól ismerem aki ott lakik és 1000% hogy semmi köze hozzá ennek a nőnek. Egyértelmű hogy mi volt a nő célja, nézte jó hely-e betörni.

Egy nő, főleg ha rendezett, ápolt, látszik rajta hogy jó körülmények között él miért akar ilyet tenni? A betörés szerintem amúgy is férfi "meló", nőről még nem is hallottam ilyet. Meg ha már a házban érik tetten, egy átlagos testalkatú nőnek semmi esélye a menekülésre, egy férfi simán ott tudja marasztalni míg meg nem érkeznek a rend éber őrei.

nov. 3. 08:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Azt írtad, hogy most is van. Nezd meg a 4es válaszodat. A rendőrségnek mar több különböző, ennél kisebb dolgok miatt is szóltam, és mindig csináltak valamit. Nem kérdés, hogy szólni kell. Mi lenne, ha te lennél a néni?
nov. 3. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk is ahogy demensedik a nagyi csőstől jelennek meg soha nem látott rokonai meg a szuletési adatairol faggatják meg ala akarnak vele iratni dolgokat. Nagyinkra pl figyeltunk mi is es a szomszédok is fokozottabban, ma már korhazban van, ott meg 0-24 a felügyelet és öregek otthonába kerul.

De én is tapasztalom, hogy mint kb a hiénák, ugy körbeveszik ezeket a soha nem látott rokonok, meg minden utcákon ténfergő ismeretlen. Ja meg a telefonos marketingesek is.

Az ilyeneket körbe kell kamerázni, azt figyelni és vigyazni rájuk.

Akinek nincsenek rokonai szomszédai, az egyenesen veszélyben van.

nov. 3. 09:22
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

#11 A 'most' feltételezés, oké, hiba volt odaírnom. Mert csak feltételezem, hogy a mai napig történnek ilyenek.

Én egyszer szóltam a rendőrségnek családon belüli erőszak miatt még gyerekként - apám egész nap őrjöngött, szarrá vert engem és anyát is, engem majdnem megfojtott - azt a választ kaptam, hogy ezért nem jönnek ki, próbáljuk meg egymás között megoldani a problémát. Innentől kezdve remélem érthető, hogy mekkora a bizalmam a rendőrség felé. Ha ezt magasról telibeszarták, akkor majd egy ilyen gyanúval, hogy a nénitől elveszik a nyugdíját foglalkozni fognak?

nov. 3. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

En is hivtam már bántalmazóhoz rendort. A rendőrök megbeszélték vele hogy csak biztosan hangosan ment a tévé csak, amugy nincs semmi, es viselkedni fog. Es elmentek.

Nem tesznek ezek semmit valoban.

nov. 3. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Te ilyen fedett nyomozó vagy?
nov. 3. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
A rendőrségnél is sokféle ember dolgozik. Legalább esélyt adnál, hogy megoldódjon valami.
nov. 3. 10:43
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
#16 "Legalább esélyt adnál, hogy megoldódjon valami." - nos, hát számodra is itt van az esély, a lehetőség, hogy utánajárj a leírtaknak és megtedd a feljelentést.
nov. 3. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ez igaz, akkor szerintem érdemes szólni a rendőröknek, szoktak igazoltatni random fura kinézetű embereket is, ebből kiindulva ezzel miért ne foglalkoznának?
nov. 3. 20:12
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
100%

" A betörés szerintem amúgy is férfi "meló", nőről még nem is hallottam ilyet. "

Akkor nyilván az öreg profiról, Repülős Giziről se hallottál.

nov. 6. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!