1/7 anonim válasza:
Beszéltél velük vagy csak ismerősök voltak?
Egyébként évek múltán mit számít?
Az emberek túl nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy kik az ismerőseik a social mediaban, mintha bármi jelentősége lenne, hogy ismerősök-e olyan emberek, akikkel nem is beszélek…
2/7 A kérdező kommentje:
Kollégák barátok voltak, akikkel jóba voltam. Nem beszéltünk utána se telefonon se neten, de ezért miért törölnek?
nov. 3. 13:50
3/7 anonim válasza:
Lehet töröltek minden olyan embert, akikkel már nem beszélnek. Lehet azt is elfelejtették ki vagy, ahogy az idő megy előre hiába voltál valakivel jóban, jelentéktelenné válhat.
Nekem is vannak olyan volt kollégáim, akikkel jóban voltam, aztán megszakadt a kapcsolat, most meg ha látom a nevét nem feltétlen tudom hova tenni.
Sok oka lehet, de szerintem felesleges ezzel foglalkoznod, a miértekre úgyis csak ők tudják a választ.
4/7 anonim válasza:
Először is, miért hagyod évekig koszosan magadat?🤔
5/7 anonim válasza:
Sok ember szorja ki azokat az ismerosoket kozossegi median, akik valojaban nem az ismeroseik, es zero interakcio tortent.
6/7 anonim válasza:
Régen az volt a trendi hogy legyen minél több ismerősöd, jelöld be a szomszédnak a rokonának a kutyáját is. Manapság meg ez a divat, hogy dobáld ki még a tényleges ismerősöket is. És ahogy fentebb is írják, általában ez akkor történik, ha nem beszéltek x ideig. Bár olyan igazán realista okát nem érzem, hiszen ez nem chatpartner alkalmazás hanem ismerősök listája még mindig. Sőt még az is állítható ki mit láthat megosztást, meg úgy igazából bármi állítható több rétegbe, közeli/távoli ismerősök stb. Szóval erősen indokolatlan, de mint mondtam most ez a trend. Lehet ettől érzik magukat többnek, hogy ők döntik el ki maradhat a sz*ros kis trendi látszatprofiljuk ismerősei között, és ki nem :D A törlés elég nagy hatalom manapság sok hülyének, legyen az vitarendezés vagy pár nap nem írás utáni megoldás. De az is lehet csak nem voltál nekik elég trendi :D Mert az ilyen olyan buliból felszínes ismerősökkel meg általában tele vannak, vagy a sose látott nem igazi ismerős insta figurákkal. Szóval talán mégis inkább csak erről szólhat ez. A felszín és látvány ismét, 2024, ki gondolta volna :D És lehet lepontozni, ha már törölni nem tudjátok a kommentem :D
7/7 anonim válasza:
Mert néha frissítik az iserősök listáját. Akikkel évek óta egy szót se beszéltek, azokat már nem akarják beavatni a magánéletükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!