Jól tettem, hogy kitöröltem/nem tartok meg ilyen embereket ismerősnek?
Figyelt kérdés
Volt egy amúgy egész értelmes srác az ismerőseim között, akivel kezdetekkor még sokat beszélgettünk. Választékosan írt mindig, olvasott is sokat, tehát nem buta srác. De már az elején vagy háromszor eljátszotta, hogy az utolsó pillanatban lemondott megbeszélt találkozót, arra hivatkozva, hogy depressziós. Az iskolát otthagyta, később az esti gimit sem sikerült neki befejezni a depressziójára hivatkozva. Elmondása szerint szeretett volna építészmérnök lenni, de nem sikerült megvalósítania. Most egyéni vállalkozó, építésvezetőként dolgozott elvileg + díszleteket tervez filmforgatásokhoz, mindezt végzettség nélkül. Van egy szakmunkás lánytól becsúszott gyereke, akit már egyedül nevel, mert az anyja drogos volt és veszélyeztette a kicsit állítólag. Ismeretségünk során egyetlen talit sikerült összehozni, közben alig mert rámnézni, és főleg mentális problémák, drogok voltak terítéken. Folyamatosan egy bizonytalan ember benyomását keltette, többször mondta azt is, hogy nem tudja, mi lenne a legjobb egy kislánynak ( a gyerekének) a világban. Én akartam volna neki segíteni, de elzárkózott előle, nem igazán reagált, bár írt egyszer olyat, hogy majd egy másik személyes találkozó alkalmával elmeséli a kételyeit, hogy mi nyomasztja. Közben én leérettségiztem estin, majd egyetemre mentem. Amióta erről tudomást szerzett, egyáltalán nem reagált nekem, bár a Facebook posztjaimat mindig nézte. Én ekkor arra gondoltam, több személyes találkozó úgyse lesz ebből, csak egyszer láttam élőben és visszaírni sem hajlandó, így inkább töröltem az ismerőseim közül, hogy ne is nézegessen. Jól tettem?nov. 3. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Jól tetted, ebből úgysem lehetett volna semmi
Nem tetted jól
14 szavazat
1/16 anonim válasza:
A leírtak alapján nem csak problémás a srác, de gyanús, hogy sok dolgot ezek közül összekamuzott.
2/16 Girlll3 válasza:
Hát, jól tetted, szerintem. Mindkét félnek akarnia kell a kapcsolatot.
3/16 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy a posztjaidat nézegette? Lehet már rég leszarta azokat is.
4/16 A kérdező kommentje:
3# reagált rájuk, csupán üzenetben nem válaszolt.
nov. 3. 13:06
5/16 anonim válasza:
Átlag magyar sors...ezért nyer a fideszdk
6/16 A kérdező kommentje:
1# szerintem már az kamu lehetett, hogy többedjére mond valaki vissza személyes találkozót depresszióra hivatkozva. Nem értettem ezt se, hiszen én is depressziós vagyok, mégis jól tud esni, ha egy barátom figyel rám és kimozdulunk vele akár csak sétálni is. Én írtam neki korábban, ha velem van baja, megmondhatja, de erre mindig azzal jött, ez nem igaz, neki saját magával van problémája.
nov. 3. 13:09
7/16 anonim válasza:
Neki pótqnya kéne a gyerek mellé aki veluk él dolgozik főz mos nevel családot egyben tart. nem egy tanuló. Más világ vagytok ezért se keres
9/16 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Nekem mindig is fura volt, amikor üzenetben nem írnak vissza, találkozni sem akarnak, de minden posztomra, illetve arra is reagálnak, ha engem megjelölnek valahol.
10/16 anonim válasza:
Az eleje tök ismerős volt, a nem fejezte be az iskolát nincs érettségi, akarta estin de az se lett, amúgy építész mérnök akar lenni. Meg hogy egy szakmája van. Teljesen ugyanezt hallottam már egy pasitól. Nyilván nem a te ismerősödtől, mert minden más részlet nem stimmel. De hogy minden szakmunkás ugyanezzel a szöveggel jön, hogy jajj nem érettségiztem le, mert akkor szar volt nekem, de amúgy építész mérnök akartam lenni, meg a tanárok küldtek is volna… hihetetlen kamugépek …
Amúgy töröld le és ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!