Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ilyenek akik konditere...

Tényleg ilyenek akik konditerembe járnak? Kicsit tartok tőlük 🥺

Figyelt kérdés

Sziasztok. Életmód váltásban vagyok épp és probalgatok mindenféle sportot. Amióta ezzel foglalkozom,a tiktok is feldobal kondis videókat, amiktől őszintén kicsit elmegy a kedvem a terembe járástól. Amiket látok: nagyképűsködés,lenézés azok fele akik rosszul csinálják a gyakorlatot/kesztyűben edzenek/azt merik mondani hogy nekik mondjuk nem jön be az ilyen gyúrós nő/férfi/nem edzenek stb

Nyugtassatok meg,mert őszintén így rendesen félek elmenni,hiszen edző nélkül biztos hogy béna is leszek és nem szeretném hogy kinézzenek🥺

jún. 10. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Eddig ahol én edzettem, ott mindenki magával volt elfoglalva, le se szartak engem. Túlreagálod kicsit szerintem.
jún. 10. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem ilyenek, pont az ellenkezője igaz. Én mindig azt tapasztaltam hogy segítőkész mindenki, akár spotolásról, akár tanácsokról van szó. Nem leszel lenézve azért mert próbálkozol, mert mindenki aki ott van, az kezdte valahol. A tanácsokat amiket mondanak fogadd meg, mert nem leszólásból mondják, valóban segíteni akarnak. Igaz, én elég korán reggel járok edzeni úgyhogy nem sok arcot látok, illetve akik ott vannak azok is már mind ismerősek. De ha mondjuk haverokkal úgy döntünk hogy nyomunk egy laza sessiont "emberi időben" is, eszembe se jutna kinevetni vagy leszólni a kezdőket. Olyanra volt már példa hogy valakinek szóltam hogy amit csinál az nem csak hogy nagyon rossz, de veszélyes is. Ha valaki azt mondja hogy rosszul csinálsz egy gyakorlatot és ha folytatod az sérüléshez fog vezetni, akkor fogadd meg amit mondtak és ne vedd lenézésnek vagy arcoskodásnak.
jún. 10. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ahova én jártam edzeni, az volt a városban a legjobban utált terem, mert mindenki azt hangoztatta, hogy oda jár a legtöbb gyökér, akik lenézik a másikat, beszólnak, bunkók, bámulnak stb.

5 évig, heti 3x jártam oda, soha nem tapasztaltam ilyet. Sőt, összesen 2x szólítottak meg a teremben gyakorlat miatt, mindkettő segítő szándékú volt.

Mindenki magával van elfoglalva.

jún. 10. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem ez a jellemző. 1-2 idióta van max, akiket hátbaveregetnék a fekvenyomó rúddal, de ennyi. Nézz videókat, olvass utána hogyan kell helyesen edzeni stb vagy akár menj el személyi edzőhöz és lesz önbizalmad. Nekem is kicsit félelmetes, amikor pl egy új kondiba vagy azt, se tudod mi merre van és egy csomó ember van körülötted, pedig én nem mostanában kezdtem.
jún. 10. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Való életben nem ezt tapasztalom. Inkább pont a fordìtottjàt legalábbis ahova én járok annyira nem nézik hogy mit csinál a másik hogy néha inkàbb attól félek hogy ha nem tudom levenni magamról a súlyt esetleg akkor ott halok meg és senki nem vesz észre 😄
jún. 10. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Általában valóban ez van. Ahogy nő az izom, úgy csökken az agy...
jún. 10. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Figyi 10 éve kondizok, le se szarom ki mit csinál :D Csak az szokott zavarni, ha valaki foglal egy gépet, pl. én már 3 másikon megcsináltam 4x12 gyakorlatot, ő meg még mindig ott ül, telefont nyomkod vagy fsz tudja, minek jár le a terembe🙄Na ilyen ne legyél légyszi.
jún. 10. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Én azt látom, hogy pont, hogy segítőkészek az emberek, támogatnak, megmutatják mit-hogyan kell csinálni. Legrosszabb esetben meg simán csak elvannak a maguk edzési programjával és nem érdekli őket ki mit csinál.

Én ha lent voltam pont szartam rá magasról, mit csinálnak mások. Ha láttam, hogy valaki nagyon bénázik akkor segítettem neki.

jún. 10. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Jó nagy hatással van rád a Tiktok és társai. :P
jún. 10. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

Nekem elég vegyes a tapasztalatom,hát nem mondom,hogy mindenhol csak jó arcok vannak...Segítőkész emberekkel több helyen találkoztam,ez oké.Edzés közben nem nézett le senki,kezdőként sem.Aztán -ez kicsit más téma-volt olyan terem,ahova sokáig jártam,mindenki normális volt,míg egyszer belémkötött egy idegbeteg gyökér,majdnem verekedés lett belőle.Vagy Bmw-s kisebbségiek kóstolgattak/ők voltak a gépen,húzzak onnan el típusú dolog/

De volt olyan terem,ahol soha,semmilyen atrocitás nem ért.

jún. 11. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!