Hogyan dolgoznátok fel egy ilyet?
Van közvetlen környezetemben is ilyen, bár ott a saját felelősség is megvan, nem csak a külső tényezők. De például ott van a Del Potro. Világ legjobb sportolói közé tartozik, elképesztő sok pénzt keresett, és az apja kezelte a vagyont. Amikot az apja meghalt, akkor derült ki, hogy minden pénzét elvesztette. Teljesen legatyásodott. Egy Djokovicból vagy Nadalból most kinézem simán, hogy kisegítették, és adtak neki pár millió dollárt, de akkor is, arra kelni, hogy egy élet munkája köddé vált, elképesztő lehet
Főleg hogy tisztességes módon jutottak ehhez a pénzhez,például családtagom is, és nyilván Del Potro is.
Hogy tudnak aludni ezek az emberek miután mindenüket elvesztették?
Hogy lehet ezt feldolgozni, hogy milliárdokat vesztettek el, és legatyásodtak teljesen?
Nem ismerem ezeket az embereket még hallásból sem, de nekem már ott bűzlik, hogy más kezeli a vagyonomat és én nem követem nyomon annak alakulását, majd 1x meglepődöm, hogy nincsen semmim.
Nem jutnék ide, mert senkire se bíznám rá a vagyonom kezelését.
Del potro egy nagyon komoly teniszező volt de sérülés miatt hamarabb abba kellett hagynia, a vagyonát pedig az apja kezelte, akit valószínűleg a jóakaró bankárok kisemmiztek.
Nem az volt a kérdés, hogy te idejutnál-e, sose jutsz ide, nem leszel milliárdos.
A kérdés az volt, hogy hogyan lehet feldolgozni, vagy hogy tudja valaki feldolgozni, hogyha mindent elveszít?
Számomra ez elképzelhetetlen. Szerintem én leugranék jó magasról. De nem tudom. Nem fenyeget ekkora vagyon.
Honnan tudod ennyire biztosan, hogy nem leszek milliárdos? 35 évesen van 150m vagyonom és egy cégem ami idén 80 milliós forgalmat bonyolított.
Mégse az apám kezeli a vagyonomat és azt se vettem még észre, hogy a bankok akarnának kisemmizni.
Anyagi kár miatt biztos nem lennék öngyilkos. Ennyire nem vagyok gyenge jellem. Ez csak pénz, bármikor lehet keresni abból. Legrosszabb esetben visszamennék alkalmazottnak.
Valószínűleg a bíróségra vinném az ügyet, és kezdetben próbálnám visszaszerezni a pénz egy részét. Valószínűleg magamat is okolnám, hogy faterre bíztam a teljes vagyont, aki lóxart se ért a témához, bármiféle hagyományos saját néven futó tartalék nélkül (kp, ingatlanok, állampapírok, banki betét, ETF... ezeket nem lehet 1-2-re elveszíteni, lenullázni. De még a kriptót se)
Nem néztem utána asztorinak teljesen. Tehát 30 milliót bukott, és ez ag apja halálakor derült ki?
En láttam egxszer valami életrajzi filmet vagy féligmeddig dokumentum filmet.abban egy utcai szegényebb pr.stiról volt szó, hogy egész életében(ill éveken á arra vágyott hogy kitörjön, gyűjtögette a kis pénzét és valamelyik kuuncsaftrol mesélte hogy szeretik egymást elfognak kóltözni végre normális lakhelye lesz, kivette a bankbol az éveken vagy évtizedeken át megtakaritott pénzét, mire a pali simán kirabolta csak, és eltűnt.
A film vége az lett hogy visszaballagott a pr.stibarátnőihez kb annyi hogy megrántotta a vállát hogy na átb.sztak megint, és megint folytatta ugyanazt amit eddig. Kiáll a sarokra, hazamegy a kőházba vagy putriba ahol lakik, bnőkkel csacsog, apránként gyűjtöget, és ezt.
A film valahogy az emberi naivitást mutatta be hogy vki úgy álmodozik szerelemről normális életről hogy közben pr.sti(plusz drogok, póker szerencsejáték stricik), ezt elvonatkoztatva egy rakat embernek olyan céljai vannak olyanokért teper, amivel maga az életvitele szinte teljesen ellentétes.
De ezzel csak azt akartam mondani hogy tragédiaként is fel lehet fogni nagy veszteségeket is, meg úgyis hogy na így jártam de valojában nem változott semmi(elvégre afdig se élt luxusban), meg úgyis hogy becsülettel is meglehet élni meg boldogan is lehet élni szerényen is, elvégre csak van benne annyi hogy nem nézi magát vki hülyének, hogy bukás után ne lenne életképes talpraállni.
Huh, te is olyan naiv vagy, mint Del Potro, ha azt hiszed, hogy a "munkatársai" majd adnak neki dollár milliókat vagy bármit is ingyen.
Azt tudom elképzelni, hogy adnak neki kölcsön esetleg, ha nagyon jó viszonyban vannak.
Szerinted Djokovic, azért teniszezik 37 évesen, vagy Nadal a sok sérüléssel küszködve bajlódott, hogy ingyen osztogassanak?
Ezeken a szinteken mást jelent már az élet, van nekik családjuk, akikre költeni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!