Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dolgoznátok úgy a rendőrségnek...

Dolgoznátok úgy a rendőrségnek beépített titkos ügynökként hogy a saját családod szüleid előtt is titkolni kéne mit is dolgozol egész nap?

Figyelt kérdés
Én muszáj lenne bevalljam előbb utóbb mert a végén azt hinnék valami rossz dolgokat követek el és onnan van a fizetés.
máj. 29. 10:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
A saját családodnak sem mondhatod el, ha olyan helyen dolgozol. De megvan erre a protokol.
máj. 29. 10:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit lehet mondani, hogy a rendőrségnél, de hogy pont mit, azt nem lehet.
máj. 29. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy koràbban írtàk. Azt elmondhatod hogy àllomànyi tag vagy, de nem részletezheted a munkàd. Mondjuk ez màr kicsit feljebb lépve a ranglétràn is igaz. Nem adhatsz ki semmilyen adatot ami nem lett nyilvànossàgra hozva. Még csalàdnak se. Nem tudod jószeműen kikotyogjàk e vagy sem.
máj. 29. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Maga, a munkakör, amúgy nagyon tetszene, és hiába tudom, hogy ilyenkor titoktartásit, meg egyebeket íratnak alá, engem egy idő után nagyon bántana, hogy hazudnom kell a hozzám közelállóknak. Vagy legalábbis, hogy nagyon limitált infót mondhatok el nekik.
máj. 29. 10:29
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Csak olyan emberek alkalmasak ilyen munkakörre, akik képesek folyékonyan hazudni, ködösíteni. Éppen ezért tartom ellentmondásosnak, amikor ilyen munkakörök betöltéséhez feltételként jelölik meg és használnak hazugságvizsgálatot. Az állam (vagy akárki) elvárja, hogy ne legyél hazudós, miközben a munkakör sikeres betöltésének alapfeltétele, hogy ha kell hazudj, maszatolj, köntörfalazz. Paradoxon!

Hazugságvizsgálat!

"Hazudott már valaha a munkakörének betöltés folyamán?"

"Nem, soha!" :DDDD

máj. 29. 10:39
 6/15 Metionin ***** válasza:
80%
Simán. A párom elég értelmes ahhoz, hogy felfogja mi a titoktartás, a szüleim meg a jelenlegi munkámról sem tudnak semmit.
máj. 29. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Simán. Most se tudják mit csinálok, hiába próbáltam már sokszor elmagyarázni. :D A páromat pedig fogja a titoktartás a munkájában már most is, szóval vele biztosan nem lenne probléma.
máj. 29. 13:30
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Na a 6-ost màr nem venném fel, ha fel van véve és ilyet meghallok, azonnal kezdeményezném a lefokozàsàt. Új ügyeket attól aperctől kezdve nem kapna. Amint sikerült áttenni a màr futó ügyeit màsikbalkalmazottra, azonnal àt lenne helyezve màs munkakörbe. Maradna az àllomànyban, de màs besorolàsban, màs feladatra. Nem lehet "ja a pàrom rendes" dumàval kezelni ezt. Bele se akarok menni mennyi baj lehet ebből.
máj. 29. 13:38
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Jó kamupozíciót kell behazudni nekik és ennyi.

Pl azt mondanám, hogy humán ügyekkel foglalkozom, ezen belül én írom meg a munkaszerződéseket, én írom ki a szabadságokat, intézem a GYES, táppénz, stb ügyeket, szervezem az éves tűzvédelmi oktatást.

Vagy azt is lehet mondani, hogy a pénzügyön sok a munka és oda vettek fel a könyvelésre, menned kell gyakran továbbképzésre, szóval rengeteg mindent lehet mondani, csak jól végig kell gondolni, hogy mindig ugyanazt mondd.

máj. 29. 13:49
 10/15 Metionin ***** válasza:
49%
#8 Az miért baj, ha a párom rendes és felfogja, hogy nem beszélhetek a munkámról?
máj. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!