Dolgoznátok úgy a rendőrségnek beépített titkos ügynökként hogy a saját családod szüleid előtt is titkolni kéne mit is dolgozol egész nap?
Figyelt kérdés
Én muszáj lenne bevalljam előbb utóbb mert a végén azt hinnék valami rossz dolgokat követek el és onnan van a fizetés.máj. 29. 10:08
11/15 anonim válasza:
#10 Mert ha valaki a titkosszolgálatnál dolgozik, akkor még arról sem tudhat senki, hogy ez a munkája.
12/15 Metionin válasza:
#11. Ezt mondtam, hogy arról sem tudna. És hogy elég értelmes ahhoz, hogy ne firtassa, ha egyszer titkos.
13/15 anonim válasza:
Aha. Nem tudná, hogy a titkosszolgálatnak dolgozol? De azt tudná, hogy azért ne firtassa, mert titkos? Hát érdekes a gondolkodásod.
14/15 Metionin válasza:
13. Szőrszálhasogatás. Tudna valamit ami részben igaz vagy igaznak tűnik, pl. hogy mittudomén rendőrség, iroda, a többiről meg nem, mert titoktartás köt. Az ő munkája és az enyém is tök átlagos és mégis mindkettőnket köt valamilyen szinten titoktartás. Ma már ez nem akkora dolog, meg amúgy is ott egy csomó olyan szakma, ahol titoktartás van pl. betegekkel, személyes adatokkal találkozik az ember, ha bárkinek azt mondod, hogy bocs nem mondhatom el, akkor megértik és nem arra fognak azonnal asszociálni, hogy hú biztos titkos ügynök, hanem arra, hogy pl. emberek adatait kezeli és emiatt nem beszélhet.
15/15 anonim válasza:
Ilyen esetekben adnak fedőpozíciót is. Pont azért, hogy ne legyen gyanús.
Én amúgy nem csinálnám, túl egyenes vagyok ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!