A Kurucinfónak beépített emberei vannak a bíróságokon, rendőrségen?
Néha felmegyek erre a portálra és elképedek, hogy milyen információk birtokába jutnak.
Itt van ez a cikk:
Magát a feljelentés fénymásolatát honnan szerezték meg?
Sokszor kirakják ilyen levelek fénymásolatát.
Ilyeneket honnan szereznek meg?
Dolgozik a bíróságokon, rendőrségen valami olvasójuk, aki mindig beküldi nekik ezeket a dolgokat vagy honnan?
én úgy tudtam hogy becsületsértés miatt nem lehet ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni mivel magánvádas bűncselekmény lévén maga a feljelentés helyettesíti a vádiratot, tehát le kell írni hogy konkrétan ki sértette a becsületét... nincs nyomozás neki kell tálalni a tutit.....
erre tehát kiváncsi leszek szakmailag
3: nem mondta senki, hogy baj, ha vannak beépített emberei. Hisz pont ezért szeretjük a kuruc.infot. Ott leírják azt, amit máshol nem mernek/nem tudnak.
4: ez már régen idejét múlt, ne hadoválj ilyen hülyeségeket. Amikor kérdeztem, hogy a kurucot meghazudtulók linkeljenek pár cikket, amiből kideürl, hogy "jaj a kuruc az egyfolyátában hazudik, egy szavát sem lehet elhinni", akkor bezzeg a cumi épp a szátokban volt, és meg sem szólaltatok. De volt egy ilyen hülye kinyilatkoztatásod már megint, úgyhogy itt alehetőség: linkelj cikkeket, amik hazugságok! Attól még, hogy nem tetszik, hogy a kisebbségek valódi arcát tükrözik a cikkekben, még nem kell meghazudtolni őket.
"linkelj cikkeket, amik hazugságok!"
Cikket lehetne, de úgyis azt mondod, hogy ellentétes nézeteket vall.
Én csak onnan tudom, hogy kamuzik de jó nagyon, hogy a településemen lévő egyik "cigány" esetet megírta. Na ebből annyi volt igaz, hogy az ember cigány volt. Utálom őket é is, de amit leírnak szándékosan hazudva ezzel bőszítik fel a többi embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!