Miért vagyunk áldozathibáztató nemzet?
Sehogy sem jó, amit írsz.
1. Ez nem az én érzelmi intelligenciám (ha az enyém lenne, nem írnám le, mert akkor kb. a magam ellensége lennék. Tudod: logika)
2. Ez meg eleve nem érzelmi intelligencia, hanem érdek hozzáállás. Nem ugyanaz. Ha érzelmi intelligenciából adódna ez, akkor akkor sem fájna az ilyennek, ha ő ennek a szenvedő alanya.
Mellesleg ha magadra ismertél ezekből, és fájt az igazság (amit le sem tagadhatnál a hozzáállásod, ne engem szidj, hanem gondolkozz el magadon!
#45/46/47
Nem tudom mennyi idős vagy, sőt nem is érdekel (bár tippem az lenne, az irományaidból, de ha leírnám csak a hiúságodat legyezgetném valószínűleg, mert mindenki szereti ha sokkal fiatalabbnak nézik, mint amennyi, még akkor is, ha nem külsőleg érteném), de nem tanultad meg hogy férfiakkal nem játszadozunk? Vagy azért imádod őket, mert lehet velük játszadozni? Az a jó akivel lehet, és az a rossz, akivel nem? ;)
Tyű van itt 0% rendesen. :D
De ilyen az amikor ellentmondás van, és írásban. :D
Pont hogy én vagyok az, aki a problémára koncentrál, és pont hogy nem én vittem át női áldozat témába a témát, és rám vetíted ki. Tehát játszmázol. :D Na meg először az, hogy minden femináciról a férfiak viselkedése tehet, most meg hirtelen ez a férfiak megértése.... :D Nem csodálom hogy lenulláztak. :D
Olyan videó nem létezik, ahol a férfiak arról beszélnek a TikTokon, hogy milyen szemetek a nők, és megcsalták. Hát bántanák az ilyet az utcán, hogy hogy beszél a nőkről. Az is ellentmondás, hogy ilyeneket nézel és ilyenek tetszenek. :)
Értem mire célzol, de nem fogta meg az érdeklődésemet.
Fordítok.
Rávilágítottam az ellentmondásra, nem tudsz mit mondani, angolosan távozol.
Nem akarok bele szólni, de ha a nyakát szívod ki, azzal csak kitolnál vele, főleg így nyáron, amikor sállal sem tudja eltakarni. :D
"Nem támogatom a tetteiket és nem mentegetem őket de oka van annak hogy ilyenné váltak."
Nekem akkor viszont reagálhatnál arra, hogy annak meg mi lehet az oka, hogy a férfiak ilyenné váltak? Érdekelne az úgymond álláspontod.
Vámpírka! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kész. :D
A Disneylandot kihagyom köszi. A Disney csak a 90-es évek végéig volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!