Miért vagyunk áldozathibáztató nemzet?
Nem olvasom el, mert mondom ritik hogy csak személyeskedsz.
Maradjunk a témánál. :)
A very well mind cikkje szerint az emberek azért áldozathibáztatnak mert hamis tényezőket azonosítanak az áldozattá váláshoz és biztonságban érzik magukat ha magukból indulnak ki,ezzel biztonságban érzik magukat az áldozattá válástól. Bocsi jobban nem tudom lefordítani. :(
De ez a gondolat hogy a nők azért öltöznek fel hogy gropingolás érzetét keltsék egy buta ember agyszüleménye, incel duma, ők szoktak ezt hangoztatni. És primitív. Innentől mellőzzük a személyeskedést mert gyerekes és bevallom velem is elszaladt a ló, ez abból ered hogy azt gondolom ha azt érzed amit én akkor talán megérted az álláspontomat. De nem így van.
Volt egy 16-os hozzászólásom, amiben elmondtam hogy miért tartom ezt a példát komolytalannak, amiből ki lett hozva az, hogy én biztosan azt is elítélem, ha megerőszakolnak egy nőt az utcán, mert nem egyrészes takaró ruhába ment ki, sőt a lányomat is hiábztatnám ha megerőszakolnák megfogdosnák stb.
A másik példámban ahol komoly példát írtam a női áldozathibáztatásra, abból meg hogy biztos incelként haragszom a white knightokra, amiért megtorolnák a lakhatási zsarnok, nő kiszolgáltatott helyzetéből visszaélő férfit.
Nem tudom hogy sikerült ezeket kihozni belőle, de én is emberből vagyok: A védtelen kiszolgáltatott nők megerőszakolását és fogdosását elítélem én is. A lányommal ezt tennék, hát nem mondom meg mit csinálnék, mert még elő lennék szedve előre elkövetett egysmás tervezetéért. És nem. Nem ítélem el a "white knightokat" ha megleckéztetnék a lakhatási zsarnokot. Engem is felháborítana és ugyanazt tenném az ilyennel.
És ez nem utólagos mosakodás.
"Csak mondom a feminácik a múltbeli rossz tapasztalatok miatt azok."
:D :D :D :D :D :D :D :D
Mindenről ezek a ronda disznó férfiak tehetnek. :D Szóval csak ne csodálkozzunk, mi idéztük elő. :D
Ha megcsal a barátnőnk az is a mi hibánk, mert nem tudtunk jobbak lenni azoknál, akivel megcsalt. :D
Szerintem te kicsit sok ál életvezetési "motivációs" tréner videót néztél tiktokon, ahol az van, hogy az igazi férfi akkor szereti jól a nőket, ha az azért is elnézést kér, amit a nő követett el, és az utolsó szavai azok, hogy "igen drágám, úgy lesz drágám.", vagy amikor pávagyerekek tolják, hogy "Ha egy nő megcsal, ne hibáztasd, hanem kérj elnézést amit elkövetett és küzdj érte hogy visszaszerezd.", és mivel ezeken 286K lájkok vannak, ezért úgy gondolod, hogy ha már ennyien lájkolják, igaza lehet. ;)
Kérlek légy nyitottabb, téged is triggerel ez ahogy látom, nem azt mondom hogy minden férfi disznó, csak azt hogy sok nő a múltbeli tapasztalatok miatt lett ilyen, a nőgyűlölőkkel ugyanez a helyzet.
Nagyon tévedsz baba, ne vetíts. Nem szeretem a közhelyes motivációs videókat és nem is nézem őket. Nem is léteznek olyan videók ahol a pasik azt mondják hogy a férfi hibája ha a nő megcsalja. Életemben nem hallottam ilyet. Látod most te ferdítesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!