2/15 anonim válasza:
Lengyel.
Szép szőke haj, fehér bőr. :)
Szerintem a magyar csajok pl nincsenek a top 20-ba sem.
Elrondítják magukat, vagy piercingel, vagy tetkóval, vagy agyon barnítják magukat.
Szóval nekem, a lengyel/orosz csajok a legszebbek.
3/15 anonim válasza:
Egy német munkatársam szerint a magyar nők szépek. Ahogy ő fogalmazta: mivel ti egy keverék nép vagytok.
Sztereotípia,hogy a francia nők szépek, de én is osztom ezt.
5/15 anonim válasza:
Most lehetnék elfogult és akkor mondanám az olasz nőket (barátnőm félig olasz) de ha szívemre teszem a kezem, akkor egyértelműen az orosz/ukrán nők a legcsinosabbak szerintem.
6/15 anonim válasza:
Ennyi hülye választ.
Egyértelműen a magyar nők a legszebbek, az ősi magyar genetika miatt, a test, arc vonalai állnak a legközelebb az aranymettszés arányához. A másik nemzetekkel való keveredés csak gyengíti a minőséget.
7/15 anonim válasza:
Mit nyalizol?
A magyar nők kb mindenek, csak nem szépek.
Ezt vmi hülye régen kitalálta, de semmi valós alapja nincs.
8/15 anonim válasza:
Szépségre a svédek, de az a baj, hogy aki nem félenk az mindenféle szír,kurd,afrikaival volt és ezzel semmi baj ő dönt csak nemibetegség nem. Szóval erre vigyázni! Csak gumival!!! Igaz persze itt is, csak ott különösen.
9/15 anonim válasza:
Egyébként a magyar nők se lennének csúnyák, mint mondjuk az angolok akik kifejezetten csúnyák szerintem. A gond az egészségtelen életmóddal van. Magyarországon van a legtöbb kövér ember európai szinten, nagyon sok az alkoholista, cigifüggő. Elég egészségtelen az étrendje is a legtöbb embernek. Illetve annyi vakolatot kennek magukra a magyar nők, hogy hosszútávon tönkreteszi a bőrüket és tele lesznek ragyával. Mindennek az eredménye hogy a legtöbb magyar nő 30 évesen úgy néz ki mintha 50 lenne. Persze vannak kivételek, de nagy átlagban sajnos azzal kell egyetértenem hogy most már a top 20-ban sem vagyunk benne ilyen téren. Persze ez a magyar férfiakra ugyan úgy igaz. Az utcán sétálva nézegetem az embereket és mindenki sörhasú vagy "skinny-fat". Rettentően egészségtelenül élünk, úgyhogy nem csoda hogy az átlag magyar egész egyszerűen nem szép/jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!