Miért vagyunk áldozathibáztató nemzet?
Attól nem leszel intelligensebb, hogy kiírsz pár angol szót.
Az sem vall túl nagy intelligenciára, hogy nem akarod értelmezni amit más ír, de részletekre reagálsz belőle, ami aztán tök más mondandót ad az egésznek, mint amiről szól. Troll vagy, de még legjobb esetben is dilettáns vitapartner.
Ekkora ferdítést, hogy azt állítom hogy gropingolást akartok. :D Uhh. Hát nem csodálom hogy nem fitoktatsz intelligenciát. Ami nincs. :D
És hogy a férfi nyak ugyanaz mint a női intim testrész ááááááá. Anatómiából egyes. :D Ne menj szerintem orvosnak! :D
Ha ismered a lányomat, bemutathatnál neki, mert én nem tudok róla, hogy lenne lányom. :D Bár előre sajnálom ha ilyenekkel barátkozik mint te.
Anyám, ezt a buta femin@cit. Azt sem tudja mit jelent a "white knight" és az incel. :D De mivel tisztelem a női nemet, így nem foglak olyan kínos helyzetbe hozni, hogy megkérdezem tőled, hogy mit jelentenek ezek a szavak.
Mondjuk szerintem a white knight az értelmezhető abban a hozzászólásomban, amiből megemlítettem, de ha ezek után kihozod belőle hogy zaklatóak a "white knightok". :D Erre mondják azt, hogy "aki nem érti, annak hiába magyarázzák, aki nem akarja érteni, annak meg felesleges elmagyaráznil." Mint jelen esetben.
Amúgy meg... Ha lenne lányom és azt mondaná hogy utazott a buszon és egy ronda csávó 2 mp-nél tovább nézett rá, és hogy ez mekkora groping, én elmagyaráznám neki, türelmesen, udvariasan, nem lekezelően és nem személyeskedve elmagyaráznám neki, hogy mit jelent a groping. Ennyi.
Na kibújt a szög a zsákból. :D nincsenek érveid úgyhogy személyeskedsz. Akkor játszuk így.
Te azt írtad hogy a nők azért öltöznek kihívó an mert gropingolás érzetét kelti. Ferdítettem rajta, de amit írtál az butaság.
A fétis az nem az anatómiáról szól, nem figyeltél? Nem te döntöd el hogy mehetek e orvosnak, látom a lényeget nem tudod felfogni. Attól hogy egy nőt vonzónak tart valaki nincs joga gropingolni,ahogy nekem sincs jogom egy férfit zaklatni csak mert vonzó a nyaka. Így már érted?
A lányos példa egy példa volt.
Akkor úgy írom hogyha lenne lányod akkor megértenéd. Így már érted vagy kínaiul írjam? :)
A hármas hozzászólásod még ért valamit, de a többi...
Úgy kezdtem a mondatot én is, hogy "ha lenne lányom". Nem úgy, hogy a "lányomnak elmagyaráznám". Értelmezés. :D
Sajnos ezt nem én döntöm el, hogy mehetsz e orvosnak vagy nem. Én csak azt dönthetem el, hogy aggódok e a pácienseidért vagy nem.
Ez innentől idáig felesleges volt:
("Anyám ezt a buta femináci" nem vagyok se buta se femináci. :) te viszont egy buta szexista vagy mert feminácinak tartasz amiért egyenlően kezelem a férfiakat és a nőket. Egy fordított világban ahol az lenne gyakori hogy nők zaklatnak pasikat maszkulinista náci lenne az aki célhoz egy olyan példát mint amit én. :) nem tetszik a görbe tükör, akkor magadra vess, te egyértelműen nem érzed egyenragúnak a két fajta zaklatást. A többit el se olvasom mert ritik hogy csak személyeskedsz. Te nem tisztelsz úgyhogy én se tisztellek meg az időmmel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!