A telet vagy a nyarat szereted jobban?
Figyelt kérdés
Melyik évszak áll közelebb hozzátok?jún. 30. 18:00
61/70 Senior Séf válasza:
Télen fellehet öltözni,ha hideg van, de nyáron...
62/70 anonim válasza:
Telet szeretem, a születésnapom is akkor van😁😁😁😁😁
63/70 anonim válasza:
Júniusban születtem és a nyár a nekem való évszak. Egész évben bírnám, persze ezek a mostani nagy hőségeknéha már nekem is sokak. De a kellemes nyári meleget és a hosszú nappalokat nagyon bírom.
65/70 anonim válasza:
Nyár. Szeretek strandolni járni, kertben sütögetni, biciklizni járni, robogózni, szeretem, hogy sokáig világos van, sokat süt a Nap stb. A télnek akkor örülnék, ha hó is lenne tartósan, annak megvan a varázsa. A szimplán sötét - borongós - esős 6-7 hónapnak marhára nem örülök.
66/70 anonim válasza:
Kedvenc hónapom a december, de összességében a nyarat jobban szeretem mint évszak.
67/70 Kései Sirató válasza:
Az idei nyár után már csak a tél jöhet szóba. Eddig a nyarat szerettem jobban, de ami sok, az sok(k).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!