A telet vagy a nyarat szereted jobban?
A hideget élvezem, és akkor csavargok, utazok a legtöbbet, nem bent ülök(kedves 35). Viszont ha megmozdulok a hőségben, tocsogni kezdek az izzadtságban kb. Pedig rohadtul normál alkatom van és semmi hiányom nincs. Persze klímával ki lehet bírni, de jobb lenne ha nem kéne használni se. A ház pár napig ellent tud állni a hőségnek, tartja a 26-7 fokot, aztán megadja magát és halál. Az ablakot se szívesen nyitom ki mert valakinek vágni kell a kicseszett füvet ha kell ha nem, valaki fúr farag, vagy épp egy motorozó barom jön el és kiszakad a fülem. Télen legalább mindenki kussban van.
A telet a hangulat miatt is bírom, már ha van hó ami befedje a fákat, vagy a kari díszek Pesten, az emberek is jobban néznek kabátban/pulcsiban.
38 te nagyon idióta vagy.
Tavaly október elején is 30 fok volt, még te is mondod hogy 4 hónap akkor mit nyavalyogsz? Ősz nincs tél nincs, februárban már tavasz van.
Az igazi npc-k azok akiknek ez a felfogásuk: meleg napsütés ijen=lyó, hideg felhős ijen=rósz.
Nem vagyok depis, egyszerűen jobb a közérzetem 25 fok alatt, nem vagyok fázós, ha kell egyedül utazok és csinálok magamnak programot, mert a haverok is finnyáznak hogy jajj hideg van.
Azért az előző oldalon páran tényleg fullba nyomják a kretént. Mindig megdöbbenek, mennyire egyszerű gondolkodású emberek vannak. Jaja, nyilván mindenki, aki utálja a dögmeleget, kövér vagy depressziós vagy otthonülő :D
Utálom a nyarat, ha max. 25 fok lenne, elviselném, de afelett már biciklizni is csak reggel tudok vagy kiülni vhova, a szobámban meg rohadt meleg van.
Igazi tél meg pont nincs is már, azért arra is kíváncsi lennék, h a fázós emberek közül hányan öltöznek fel normálisan hidegebb időben.
„Télen legalább mindenki kussban van.”
Mondtam én, hogy innen fúj a szél…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!