Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyesek miért szólnak bele...

Egyesek miért szólnak bele abba, hogyha valaki bemegy a mozgássérült WC-be? Nem csak azért megy oda valaki, mert tolószékes, hanem pl. én azért megyek oda, mert ki kell cserélném az inkontinencia pelenkámat! Ti hogy reagálnátok erre? 26f

Figyelt kérdés
Ma, vásároltunk és használom kellett az illemhelyet, és ahogy bementem, utánam kiabált egy nagydarab, kopasz, látszatra nagyon kevés IQ-val megáldott” úriember”, hogy: az nyomorékoknak van te hülyegyerek! Én bementem, magamra csuktam az ajtót, elvégeztem a dolgom, de nagyon rosszul esett, és megmondom őszintén féltem, hogy amikor kijövök, akkor az ember még ott lesz és esetleg utánam jön a parkolóba. Egyébként ez már nagyon nem az első eset! Ti mit csinálnátok ilyenkor? Vissza szólnátok? Egyesek miért gondolják azt, hogy mindenbe is bele kell szólniuk? Külföldön a testvéreméknél szoktam lenni sokat vendégségben, senki nem szólt még azért soha, hogy a disabled mosdót használtam.
ma 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha ezt megmondod, le fog fagyni és zavarba jön. Tedd azt.

Amúgy meg semmit. És ilyenért nem fognak utánad menni.

És én se találkoztam még ilyennel, szóval egyedi eset.

ma 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Hülyeség, mert nem arra van. Pl. gyerekkel rendszeresen odairányítanak.

Lenyomorékozni másokat meg végképp nagyon primitív.

ma 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha van 2 lábad, bármelyik wc-ben ki tudod cserélni.

Én meg nem akarok miattad bepisilni...

ma 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves hármas! Tőlem is hasonló együttérzést várjál! Egyébként nem, nem tudom lecserélni fél négyzetméteren!
ma 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

ha nem akarsz bepisilni és nem tudod három percre visszatartani, akkor esetleg neked is el kéne gondolkodni a pelenkán, most ezt nem ironikusan mondom hármas... tehát ha te egy nyilvános épületben vagy, senki, de senki nem használhatja a mozgássérült wct, mert az a tied XD

két tippem van, olyan kis nyuggermotorral jársz, mert szeretsz egyszerre kényelmesen és agresszívan közlekedni, vagy most kerültél kerekeszszékbe, és krva szr a kedved, érthető módon, de ettől még egyik esetben sem leszel a világ közepe, már bocsi.

ma 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Úgy látom, hogy a mai magyar társadalom gondolkodása a 0-t súrolja, mert nem képes belegondolni, hogy ma már nem feltétlen totál látható jelei lennének annak, hogy valakinek van valamilyen sérülése. Pl.: régen voltak a mozgássérültségnek jól látható jelei, így tudta a zember, hogy itt valamilyen betegség van. Ma már nem feltétlen láthatóak a jelek.

Az "ilyen" IQ-titánnal, akivel találkoztál, 2 eset lehetséges:

A, hagyod a francba, mert még visszaszólás esetén esetleg nekimegy a másiknak;

B, nem lennék rest megmutatni neki, hogy nekem valóban van v.milyen gyógyászati segédeszközöm, aztán erre ugasson valamit. Bár ez kétesélyes, mert:

1, vagy elhallgatna akkor ettől, vagy;

2, kifigurázná az illetőt.

Van még egy opció, pl.: valamilyen pikír humorral válaszolni neki:

"Köszönöm a véleményedet, átgondolom", majd kereket oldani. Vagy:

"Ha gondolod, cserélhetünk életet: nem tudom, mit tennél ebben a helyzetben".

ma 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

"a mai magyar társadalom gondolkodása a 0-t súrolja"

Szerintem annak az embernek a gondolkodása súrolja a 0-t, aki egyetlen ilyen eset alapján általánosít.

ma 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!