A telet vagy a nyarat szereted jobban?
Figyelt kérdés
Melyik évszak áll közelebb hozzátok?jún. 30. 18:00
51/70 anonim válasza:
Nyár! Nagyon nem szeretem a telet, a nyarat annál inkább. Lehet sportolni, gyümölcsöket enni, strandra menni...
52/70 anonim válasza:
Amúgy milyen tél? Nincs tél, 15 fokban meg ne fagyjatok xD
53/70 anonim válasza:
NYÁR!!!!!!!!!!! CSAKIS A NYÁR!
Nekem minél nagyobb a hőség, annál jobb.
54/70 anonim válasza:
én ugyanannyira szeretem a nyarat is meg a telet is :D nem tudok választani, hogy az egyik évszakot jobban szeretném, mint a másikat, de én a tavaszt meg az őszt is ugyanúgy szeretem, mind a négy évszak ugyanannyira közel áll hozzám (:
55/70 anonim válasza:
Abszolút nyári embertípus vagyok. Strand, vízpart, napozás, sportkocsi, könnyű ételek, görögdinnye, hűsítő italok, kerti partik, közös grillezések, kint ülni a kertben éjszakába nyúlólag. Egyszerűen azzal a búvalbaszott téllel nem tudok mit kezdeni. Koradélután segg sötét, hideg van, sokszor nyúlós, nyálkás idő, hetekig borult ég és szürkeség, az életről is lejövök olyankor. A tél abban az esetben tetszene, ha lenne egy olyan hely (ér idő rá), hogy süt a nap, tartós hideg van, a hó tetején, mint megannyi swarowski kristály, csillog a napfény, van egy rönkház, terméskő kandallóval, hölgytársasággal elvonulva (vagy baráti körrel), a akdalló előtt vörösborozni szarvasos pulcsiban, kimenni hógolyózni, szánkózni, aztán visszatérni a jó kis fatüzeléses melegbe. Na az a fajta téli feeling tetszik. De nem a sötét, a latyak, a hidegben, nyúlós időben is menni kell dolgozni stb. Na az nem begyere.
56/70 anonim válasza:
Az utolsó miért lett rommá lepontozva?
57/70 anonim válasza:
56-os! Köszönöm, a "számból vetted ki a szót".
Tényleg! Mit lehet azon lepontozni, hogy megválaszolom a kérdést, ráadásul nem egy tőmondatban, hanem kifejtősen. Én írtam az 55-ös választ.
"A telet vagy a nyarat szereted jobban?
Melyik évszak áll közelebb hozzátok?"
Kérem a lepontozókat, hogy fejtsék ki, hogy az 55-ösként írott válaszom melyik része nem megfelelő a kérdéshez!!! Komolyan érdekel, nem mérgességből, hanem tényleg. Hátha tanulok valamit.
58/70 anonim válasza:
Közben nézem a pontozásokat. Valaki, lehet, hogy a kérdező vagy valamelyik törzsvendége nyárgyűlölő és haszontalannak tartja az amúgy releváns válaszokat, hogyha nem a telet istenítik. Ez az egész pontozásosdi nagyon félre van értelmezve.
59/70 anonim válasza:
A nyarat, viszont a mostani enyhe teleken túrázok folyamatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!