Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A telet vagy a nyarat szereted...

A telet vagy a nyarat szereted jobban?

Figyelt kérdés
Melyik évszak áll közelebb hozzátok?

jún. 30. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
71%
Miért vagyok lepontozva a véleményem miatt?:D
júl. 5. 01:57
 32/70 anonim ***** válasza:
64%

Mindenki a pokolba van pirosozva, aki nem gyűlöli a nyarat.

júl. 5. 10:57
 33/70 anonim ***** válasza:
44%
Gyanítom megkeseredett örökös panaszkodó kispolgárok, akik a kerti bulikat jelentgetik fel a szomszédukban és másról sem tudsz velük beszélni tavasztól őszig csak, hogy meleg van.
júl. 5. 14:51
 34/70 anonim ***** válasza:
27%

Ki vagyok ezektől a havasi jetiktől!

Itt a jó idő de ők hidegért kiáltanak!

Költözzenek északra!

júl. 5. 18:34
 35/70 anonim ***** válasza:
30%

Mert itt többségében vannak a D-vitamin hiányos, sötétben élő, otthonülő gyöpös NPC-k, akiknek persze, hogy nem baj, hogy az év 12 hónapjából 9-ben fos az idő, mert amúgy se mennek sehova, meg még jó is nekik, hogy több réteg ruha takarja a hitvány testüket.

Ebben a maradék három hónapban meg azt látják, hogy mások élik az életüket, VIDÁMAK, jobb csajok/pasik mászkálnak az utcán alig-ruhában, mint ők, persze, hogy rommá vannak triggerelve. Ja, meg ha van rajtad egy kis felesleg, akkor tényleg rohadt meleg lehet ilyenkor, nálunk is mindig a bálnák azok, akik visítanak, hogy kapcsoljuk be a légkondit a munkahelyen, valahogy nem az 50 kg-os csajok akarnak megsülni 26 fokban... Ők inkább csendben betakaróznak most már egész évben, nem csak télen.

júl. 5. 22:05
 36/70 anonim ***** válasza:
20%
35. Jól beszélsz! 🏆
júl. 5. 22:12
 37/70 anonim ***** válasza:
20%

"nálunk is mindig a bálnák azok, akik visítanak, hogy kapcsoljuk be a légkondit a munkahelyen, valahogy nem az 50 kg-os csajok akarnak megsülni 26 fokban..."

Jaj, ne is mondd! Persze zabálnak mértéktelenül, az nem jut az eszükbe hogy lefogyjanak, annál nagyobb a pofájuk! Meg ugyanezek fáznak télen is, én nem értem, elvileg melegíti őket a zsír mégis ők vernyákolnak két télikabáttal a "hab" testükön 28 fokra feltekerve a fűtést! Persze az ablak nincs kinyitva, nincs oxigéncsere, nem tud cserélődni a levegő a ványadt zsírszaguktól, mégis mi fázunk meg hirtelen amikor kimegyünk a pokoli melegről a hidegre!

júl. 5. 22:18
 38/70 anonim ***** válasza:
47%

Ahhoz azért nagyon elcseszett életűnek és depressziósnak kell lenni hogy ne örüljön valaki a meleg-száraz-napfényes időnek! Tényleg csak 3 hónap adatik meg, legyen 4 a szeptemberrel együtt! Így is már kongatnak, láttam a szeptemberi tervezetet, kettőt pislogunk és ez is eltelik! ☹️

Amúgy a depressziónak van egy olyan súlyos stádiuma amikor már tényleg irtózik a beteg a napfénytől!

júl. 5. 22:27
 39/70 anonim ***** válasza:
84%

A telet💙 Sokkal jobban viselem, és jobban érzem magam, még akkor is ha tényleg hideg van, ilyen -10,-15 fok. És imádom a havat is:)

Utálom a meleget. 20 fok még oké, bár az se a kedvencem, de amikor 25+ van, pláne 30 fokok, akkor már nem lehet úgy felöltözni hogy ne rohadjon rám a ruha, ilyenkor sokkal fáradékonyabb is vagyok, folyik rólam a víz ami zavar is, ingerlékenyebb, türelmetlenebb is vagyok, rosszul alszom, sehol nem tudok megmaradni normálisan, max otthon pucéron ha fúj a ventilátor.

júl. 7. 01:36
 40/70 anonim ***** válasza:
83%

35. Ez nem kövérség kérdése. Nekem pl teljesen egészséges a testsúlyom, mégsem bírom a meleget egyáltalán, már a 25 fokot sem szeretem, nem komfortos egyáltalàn. Egyszerűen nem kellemes, pedig nincs túlsúlyom.

Viszont régebben voltam kövér, akkor jobban megviselt fizikailag, de a fogyás ellenére nem sokat változott a helyzet, pedig reménykedtem benne hogy sokkal jobban fogom bírni a nyarakat, hát nem így lett:( még mindig szenvedek. Annyira hogy nyáron a kötelező dolgokon kívül ( pl munka) nem nagyon megyek sehova. Inkább késő ősszel, télen, kora tavasszal.

39. Voltam.

júl. 7. 01:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!