Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A telet vagy a nyarat szereted...

A telet vagy a nyarat szereted jobban?

Figyelt kérdés
Melyik évszak áll közelebb hozzátok?

jún. 30. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
66%

Nekem inkább a nyár, mert ilyenkor történik az azelőtti teljes tan-/munkaéves munka megjutalmazása, a nyaralás. Ezentúl a strandra is ilyenkor szoktunk kimenni. A nemzeti ünnepünk, augusztus 20. is közrejátszik a nyár színesítésében a szuper programokkal.

A telet is szeretem. A december egyszerűen magával ragadó az adventi és karácsonyi programokkal. A szilveszter és az újév véleményem szerint még annál is jobb, izgalmasabb, a kevert érzelmek gyönyörű összképével. Téli gyerek vagyok, úgyhogy ilyenkor van a szülinapom is, valamint télen van a farsangi időszak is.

júl. 1. 22:48
 22/70 anonim ***** válasza:
66%
Nincs tél , az a 2-3 hét amikor nappal 10 cfok alatt van semmi , nem fagy el a tetű nem pihen a talaj sem az erdő . Lerohad minden májustól kínlódás levegőtlenség mindenhol hőgutát kapnak az emberek felforrnak a házak , nem megy 20 fok alá a hajnal .Vihar órákig pusztít . A nyar egy elònye hogy nem kell fűteni semmi más .
júl. 2. 08:14
 23/70 anonim ***** válasza:
55%

Milyen hőguta? 19 fok van kint. Igazi nyár is elég kevés van, tavaly is volt kb 2 hét amikor meleg volt (30+)…

júl. 2. 09:57
 24/70 anonim ***** válasza:
71%

Igen, nyárról van szó. Ma talán nincs nyár (mármint naptár szerint), vagy mi?

júl. 2. 13:05
 25/70 anonim ***** válasza:
54%

Nyár.

Ha úszni akarok, ott a Duna, ingyen látogathatom. Télen ott kell hagynom valamit a pénztárban, meg fizetnem a belépőért egy klóros uszodába.

A séta, túra is más nyáron, mikor minden zöld, és nem kell attól tartani, hogy lemegy a nap du 5-kor, és sötétben kell befejezni.

Semmi életkedvem nincs télen, ellenben most tele vagyok energiával, folyamat csinálnék valamit.

Régen azt hittem, az iskolát utáltam, és azért lett úrrá rajtam a mélabú augusztus végén, aztán mikor felnőtt lettem, a nyarat is végigdolgoztam, és nem volt többé iskola, rájöttem, hogy nem az a bajom, hanem csak rühellem a szar időt. Az év 12 hónapjából 9-et azzal töltök, hogy azon gondolkozok, hova kellene költözni, ahol jó az idő, nem csak nyáron.

júl. 2. 17:37
 26/70 anonim ***** válasza:
81%
22# Olvasni értelmezni aztán komnentelni .
júl. 4. 18:11
 27/70 anonim ***** válasza:
80%
24@ Magadnak irogatsz .....
júl. 4. 18:12
 28/70 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom törölve lett egy válasz mióta írtam.

júl. 4. 18:58
 29/70 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműen a nyár. Ha sétálni szeretnél a lüktető, élő természetben teheted meg egy szál pólóban. Éjszakába nyúlóan úszkálhatsz. Nyársalás, majd az étel elfogyasztása a szabad ég, a csillagok alatt, a háttérben tücsökciripeléssel. Nyári szünet, szabadság a munkahelyek többségén. Fesztiválok dögivel. Új ismeretségek ezek miatt, új élmények. Utánozhatatlan hangulata van a nyárnak
júl. 4. 22:34
 30/70 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon egyszerű a képlet: a testet hűteni és hidratálni kell mert hőségbe elérheti akár a 40 fokot, ez olyan mintha lázas lennél és jönnek a komplikációk.
júl. 4. 23:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!