A telet vagy a nyarat szereted jobban?
Nekem inkább a nyár, mert ilyenkor történik az azelőtti teljes tan-/munkaéves munka megjutalmazása, a nyaralás. Ezentúl a strandra is ilyenkor szoktunk kimenni. A nemzeti ünnepünk, augusztus 20. is közrejátszik a nyár színesítésében a szuper programokkal.
A telet is szeretem. A december egyszerűen magával ragadó az adventi és karácsonyi programokkal. A szilveszter és az újév véleményem szerint még annál is jobb, izgalmasabb, a kevert érzelmek gyönyörű összképével. Téli gyerek vagyok, úgyhogy ilyenkor van a szülinapom is, valamint télen van a farsangi időszak is.
Milyen hőguta? 19 fok van kint. Igazi nyár is elég kevés van, tavaly is volt kb 2 hét amikor meleg volt (30+)…
Igen, nyárról van szó. Ma talán nincs nyár (mármint naptár szerint), vagy mi?
Nyár.
Ha úszni akarok, ott a Duna, ingyen látogathatom. Télen ott kell hagynom valamit a pénztárban, meg fizetnem a belépőért egy klóros uszodába.
A séta, túra is más nyáron, mikor minden zöld, és nem kell attól tartani, hogy lemegy a nap du 5-kor, és sötétben kell befejezni.
Semmi életkedvem nincs télen, ellenben most tele vagyok energiával, folyamat csinálnék valamit.
Régen azt hittem, az iskolát utáltam, és azért lett úrrá rajtam a mélabú augusztus végén, aztán mikor felnőtt lettem, a nyarat is végigdolgoztam, és nem volt többé iskola, rájöttem, hogy nem az a bajom, hanem csak rühellem a szar időt. Az év 12 hónapjából 9-et azzal töltök, hogy azon gondolkozok, hova kellene költözni, ahol jó az idő, nem csak nyáron.
Gondolom törölve lett egy válasz mióta írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!