Hogyan álltatok azokhoz az osztálytársaitokhoz, akik állandóan betegek voltak, és rengeteget hiányoztak?
Figyelt kérdés
Éreztétek, hogy ez már inkább a kummantás/lógás kategória, vagy csak én voltam stréber?
Ráadásul beteg is alig voltam.
jún. 28. 20:51
31/33 anonim válasza:
"Betegszabadságtól repül valaki? Jó élvezetet neked ehhez a helyhez"
Repül, bizony. :)
Én pedig tényleg élvezem a munkámat, nem úgy, mint te.
Ha élveznéd, akkor nem akarnál minden áron ellógni, szóval ezt besz.ptad. ;)
32/33 anonim válasza:
"Ha élveznéd, akkor nem akarnál minden áron ellógni, szóval ezt besz.ptad. ;)"
Nektek miért nem megy az idősík felfogása??? :D
Azóta új melóhelyem van, hahó. Új meló hely. Új. Nem régi. Régi volt, elmúlt, új lett. Új jó. Mert dolgoztam, keményen, ügyesen, és új lett. Új hely = 2x annyi fizu. Jó hely. Én nem lógni, én többet beleadni. Én szeretni a melót.
Érteni?
"Repül, bizony. :)"
XDD :D hajrá
33/33 anonim válasza:
Na, én 11.-ben a stréber és betegség miatt kisebb-nagyobb szünetekkel fél évet hiányzó voltam egyszerre. Szóval tudom, milyen az, amikor az ember tényleg az egészsége miatt nem jár be a suliba (és inkább választottam volna a sulit...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!