Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak az emberek az...

Miért vannak az emberek az önkoszolgáló kasszák ellen a boltban?

Figyelt kérdés

Én az előnyeit látom, például nem futok bele olyan pénztárosba, aki megkérdezi, hogy melyik terméket miért vettem vagy elkezd kacagni, ha meglátja, hogy egy termekből többet vettem, nincs szemforgatás, ha nagyobb bankjeggyel vagy kártyával fizetnék, nem kell a sorban dekkolmom Józsi bácsi miatt, aki örjöng a pénztárnál, hogy a sonka 530-ért volt kiírva, a pénztárnál meg 540 Ft... Egy bevásárlással sokkal gyorsabban is végzek.

Pont ezért nem értem, miért van az, aki nem szereti az önkiszolgálót?

2024. jún. 21. 13:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%

"miért van az, aki nem szereti az önkiszolgálót?"

Az, hogy nem szereted, nem azt jelenti, hogy ellene vagy. Én ha tehetem használom, ettől még utálom mint a szart.

Nem értem, miért kell mindenhol másfélét használni, van ahol így csippantod, máshol úgy, van ahol vonalkódos minden, máshol keresd a terméket.

2024. jún. 21. 19:13
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

Ja igen... SPAR... Nincs olyan nap, hogy flottul menne minden. Hol a terméket nem érzékeli, hol a terminál szar, alkoholt is vissza kell igazolni.

Csomó nyűg aminek a vége az, hogy ott állok mint a f_szom, mert az életunt kasszás droid éppen a kosarakkal sétálgat, a másikkal cseveg, vagy csak bambul maga elé miközben ott visít, csipog, csörög-csattog a terminálja amin kettő másodperc lenne lenyomnia az OK gombot.

Ott vagy, hogy ugyanúgy kell a pénztáros, ugyanúgy állsz és toporogsz. Rendesen ideges vagyok csak attól, hogy rá gondolok.

2024. jún. 21. 19:20
 23/26 anonim ***** válasza:
34%
En imadom mert addig sem kell emberekkel erintkeznem.
2024. jún. 21. 20:29
 24/26 Szolovjov ***** válasza:
0%
Azért, mert minden önkielégítős kassza egy-egy polgártársunktól veszi el a munkát. Úgybizony, dá!
2024. jún. 23. 09:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem még helyenként szoknom kell őket, de nem ellenzem az önkiszolgáló kasszákat. Az viszont tény, hogy vannak olyan üzletek, ahol még jócskán kéne csiszolni a dolgon, hogy minden jól menjen. Pl. Spar-nál náluk is teljesen döcögős az egész, mert a gépnél mindig kell eladói segítség, mert mindig van valami, amit nem ismer fel, vagy nem érzékel vagy lassú a rendszere, vagy a SuperShop körül van valami malőr.

Családban is hasonlókat mesélnek, ahogy az is egyező dolog, hogy velük is flegmák az önkiszolgálónál dolgozók.

Tesco-nál is van időnként 1-2 gebac, de általában annyiban kimerül, hogy nem mindig vonja le a kedvezményeket. Az ott dolgozók viszont nagyon rendesek voltak, és segítőkészek mindig.

2024. jún. 28. 11:55
 26/26 anonim ***** válasza:

"nem futok bele olyan pénztárosba, aki megkérdezi, hogy melyik terméket miért vettem vagy elkezd kacagni, ha meglátja, hogy egy termekből többet vettem"

Komolyan mondod, hogy ez megtörtént?

Olyan volt, hogy megkérdezte valamelyik termékről, hogy nálam bevált-e, mert akkor ő is kipróbálja.

2024. jún. 29. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!