Melyik az az életkor, amikor már szégyen ha nincs a nőnek gyereke?
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 10:01
31/34 anonim válasza:
Én eleve rühellem ezt, hogy az emberek automatikusan jönnek az elvárásaikkal.
Példák: Ismerős csaj, fiatal 30-as. Megvette élete első lakását, kitett egy képet, hogy "első teázás a lakásomban". Rögtön jöttek a társadalmi elvárások, hogy "de remélem nem egyedül teázol", "remélem valakivel közösen vetted" stb...
Másik példa, haverom: Saját vállalkozás, hatalmas kertes ház, tanult ember, csinos értelmes feleség, 2 fiú gyermek. Kitettek egy családi képet. Első komment: már csak egy kislány hiányzik.
Saját életemben végig ez volt. Egyetem? Hogy állsz vele? Meló? Van már? Cégvezető vagy már? Előléptettek már? Lakás? Mikor veszel? Csaj? Van már?
Mintha az élet csak valami csekklista lenne, amit ki kell pipálnod.
32/34 anonim válasza:
Engem folyamatosan a gyerek témával cseszegetnek. Mikor szülök, mennyit szülök, szerintük már ideje lenne, ki ne fussak az időből, védekezek-e, stb. Én erre csak annyit mondok, hogy minek szüljek, hogy olyan érzéketlen legyen, mint te? Egyből elkussolnak.
33/34 anonim válasza:
Nincs ilyen. Csak alsó határa van, szerintem 18 alatt elég szomorú, ha van valakinek. Mert akkor még ő maga is gyerek, jövedelem, élettapasztalat nélkül a szülei nyakára szüli.
34/34 anonim válasza:
Nincs gyerekem, és nem szégyellem magam miatta. Bár én is kaptam ezért jócskán egész életemben, még mostanában is előfordult. A csúcs egy olyan pasi volt, akinek a gyereke még egyéves sem volt, mikor elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!