Az normális hogy 35 évesen, nem kötnek le a videójátékok?
Engem pl. 18 évesen sem köt le, nem vagyunk egyformák, én más dolgok iránt érdeklődöm.
Szerintem cikinek nem ciki semmilyen korban, ameddig nem vesz el túl sok időt az egyén életéből, létezik olyan aki minden napját ennek szenteli, és pl. a személyes kapcsolatok rovására megy. Kikapcsolódásnak, elütni az időt teljesen jó dolog.
Engem meg 40 évesen is lekötnek.
De nem vagyunk egyformák, mindenkit mások kötnek le. Semmi probléma nincs ezzel. :-)
És persze, hogy normális, az embernek természetes igénye a játék, csak ez nem mindenkinél nyilvánul meg ugyanabban. Van, aki sportjátékokat űz, pl. a bowlingozás kifejezetten kedvelt szórakozás. Az is játék. Van, aki kártyázik. Van, aki sakkozik. Ezernyi módon lehet játszani, és a legtöbb embernek szüksége van rá. Sőt, ha már videojátékok, rengeteg olyan van, amit eleve felnőtteknek készítettek. Mondjuk egy Far Cry 6 tipikusan olyan, amit felnőtteknek terveztek.
Normális, hogy nem köt le téged? Igen, normális
Gáz, aki játszik? Nem, nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!