Normális vagyok? Veletek is volt már ilyen? ( Gta 5, és más online játékokról szól a kérdés)
A minap találkoztam egy sráccal Gta Onlineban. Én csak afkoltam a tengerparton, mire csak annyit láttam hogy ott áll előttem a srác. Köszöntem neki, de nem igazán beszélt angolul. Kirándulgattunk Santa Monicában illeve a Mount Chilidadon. Nem tudom, de annyira elkeseredtem. Láttam a srácon hogy nem igazán vannak barátai ( ezt megkérdeztem és mondta hogy csak 1 ember van akivel szokott játszani), de láttam a srácba talán a múltbéli önmagamat, aki egyedül van a 8. osztályba barátok nélkül :(
Nem is tudom miért foglalkozok ezzel, egyszerűen csak megsajnáltam, pedig nem is ismerem. Szívem szerint nem játszottam volna vele egy percet sem mert nem valami egyedi, okos és angolul tudó gyerek de mégis szívem szakadt meg rajta ahogy cukin odajött hozzám ( én meg az elején még meg is öltem)…
Sose felejtem el ahogy miközben leestem és meghaltam a Mount Chilidadról eközben írta hogy: “noooo bro”
Egyébként a gyerek neve Gta Onlineban ( PC): Gordonwe
Boostoljátok meg a gyeret barátokkal pls… Komolyan jobban sírok mint a Titanicon
Veletek is volt ehhez hasonló?
Rosszul írtam, a neve; Goproswe
Csak ha véletlen lenne kedvetek vele játszani :)
Sok jóra nem kell számítani azér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!