Most vettem egy samsung f24t350fhr monitort a ps4 hez, normális ha eléggé' meleg a táp?
Figyelt kérdés
Eddig csak tvn játszottam, nem értek ehhez, köszi! :)2022. ápr. 9. 20:39
1/7 anonim válasza:
Normális bizony mivel egy ilyen zárt doboznak semmi szellőzése nincsen.
2/7 A kérdező kommentje:
És nem lesz ettől baja?
csinálhatnék rá szellőzőt, de akkor ugrik a karancia.
Szoval, mondom, nem értek hozzá :) ez ilyen? Nem ég le vagy valami?
2022. ápr. 9. 21:24
3/7 anonim válasza:
Leégni nem fog, max az elektrolit kondik fognak hamarabb kiszáradni, attól függ milyen márkájút használt benne a gyártó.
De normál használat mellett ettől nem kell félj és különben is külső tápról van szó, szóval könnyű cserélni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
És amúgy a kontraszt mehet maxon? Nem bssza szét hamarabb a képernyőt?
(Így a legszebb)
2022. ápr. 9. 22:32
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy pontosan milyen meleg.
A kontraszt lehet maxon, nem fog kárt okozni.
6/7 anonim válasza:
A led háttérvilágítás / háttérfény ilyen menüpontot nem érdemes kimakszolni mert nem a táp fog tönkremenni idővel hanem a ledek amik bennük vannak. Legalábbis ez a TV-s tapapsztalatom, monitornál nem tudom ez ott probléma e.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
6, azt én is tapasztaltam, de ezek szerint monitornàl nem gond.
2022. ápr. 10. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!