Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ír normálisan a...

Miért nem ír normálisan a macbook billenyűzete?

Figyelt kérdés

Vettem egy régebbi Macbook Pro-t OSX Yosemite van rajta . A laptop saját billentyűzete normális betük helyett mindenféle szimbólumokat ír . Néztem pár videót , a beállításokban át állítottam a nyelvek ki be kapcsolgattam a beragadó billenytűk funkciót. Nem jöttem rá . hogy hogyan de néha sikerül betűket írnia de csak naggyal és a szám sáv pedig számok helyett a szimbólumokat írja . Külső usb billenytűzettel működik de vagy a virtuális is össze vissza karaktereket ír .

Próbáltam az SMC , NVRAM resetet de amikor be akarom kapcsolni a laptopot nyomom a négy gombot (Option, Command, P, and R) de nem ad ki hangot csak simán bebootol vagy be dob a bootmenübe ahol újra tudom telepítani meg ilyesmi . Mit tudok csináni?

Arra gondoltam , hogy újratellepítem az OP rendszert hátha az megoldja a problémát .Vagy egy újabbat tennék rá mondjuk a OS X El Capitan-t . Legvégső eset az lenne , hogy veszek új billenytűzetet bele és kicserélem amúgy is lenne majd RAM upgrade .

Az újra telepítés megoldaná a problémát szerintetek ? Mit csináljak ? Van valami ötletetek?

2022. ápr. 9. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

"ki be kapcsolgattam a beragadó billenytűk funkciót."

Tehát akkor most BE van kapcsolva?

Mert nekem úgy tűnik, hogy a shift van beragadva.

2022. ápr. 9. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Ki van most kapcsolva igen . A két shiftet kiszedtem kitisztítottam őket de így sem jó . A virtulális is össze vissza ír .
2022. ápr. 10. 08:33
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha be van kapcsolva úgy sem jó .
2022. ápr. 10. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor talán kapcsold ki
2022. ápr. 10. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Billentyűzet csere?
2022. ápr. 11. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam igen . Meg akkor már a rendszert is újra telepíteném .
2022. ápr. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!