Fiúk, hány évesen kezdett változni, mutálni a hangotok?
Nálam az az érdekes, hogy kétszer is. Először 13 év körül és akkor egy ideig nagyon furcsa átmeneti hangom volt. Duplán vagy triplán nem szerettem beszélni, amúgy ráadásul - korosztályomtól komolyabb fekete bariként - utáltam az osztályomat. Évekkel később - már tinikorom végén - valahogyan rendkívüli módon még egyszer mutáltam és alaptónusként mély hangom lett. Szerencsére szeretem a könnyedebb rock dalokat, ugyanis leginkább rock-ot tudok így énekelni és hörögni is tudok. :D Illetve van egy olyan különlegességem, hogy nagy skálán tudom változtatni a hangomat. De nem leszek hivatásos énekes. :D
35/F
13 éves voltam és három hónappal a születésnapom előtt.
Ezt pontosan onnan tudom, hogy nyári szünet elkezdődött, s minden oké volt. Szeptemberi születési vagyok, s amikor visszamentem mindenki azt kérdezgette mi történt a hangommal? Megvagyok fázva? Nem értettem, s különösebben nem is foglalkoztam vele. Azt mondtam egy ideje nem jövök ki a megfázásból. Aztán otthon anyámmal voltam, amikor a szomszédunk rám nézett, s megjegyezte férfias lett a hangom. Akkor mondta anyám, hogy egyszer mindenki felnő, s milyen rövid ideig voltam kisgyerek, kisfiú. Nagy dolgot nem tulajdonítottam a merevedésemnek sem, mert az óvodában a lányok megtanítottak hogyan kell maszturbálni már kisfiúként. Aztán volt szexuális felvilágosítás akkor értettem meg mi is történhetett velem.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!