Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember akinek nem...

Van olyan ember akinek nem változna meg gyökeresen az élete, ha megnyerné az ötöslottón a több milliárdos főnyeremény?

Figyelt kérdés
Én ugyanúgy bejárnék a munkahelyemre, csak nyugodtabban lennék életem végéig, vagy addig amíg a pénzügyi rendszer össze nem omlik. Kifizetném a nem túl nagy hitelemet, a kis házamon csak az épület időtartamát szolgáló újításokat végezném, semmi esztétikázás. Meg elkezdenék kísérletezni a kerttel. Vennék egy új jófajta bringát is, felújítanám a ruhatáram. Kb. ennyi. Maximum azt gyaníthatnák, hogy 13+1 - esem volt amikor éppen jól fizet.

2024. jún. 1. 07:15
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
32%
Nyílvánvalóan semmi nem igaz abból, amit leírtál.
2024. jún. 1. 07:17
 2/48 anonim ***** válasza:
89%
Van. Pl. Mészáros Lőrinc.
2024. jún. 1. 07:17
 3/48 A kérdező kommentje:

1#

Elragadna engem is a gépszíj, vagy teljesen megbénítana? Mire gondolsz?

2024. jún. 1. 07:25
 4/48 A kérdező kommentje:

2#

Szellemes ugyan, de jó válasz.

2024. jún. 1. 07:26
 5/48 anonim ***** válasza:
66%
#4: Semmi szellemes nincs benne.
2024. jún. 1. 07:27
 6/48 A kérdező kommentje:
Nyilván átlagemberekre gondoltam.
2024. jún. 1. 07:33
 7/48 anonim ***** válasza:
5%
Csak a fő kérdésre válaszolva: van ilyen személy, aki pl.: totál kihasználható, humánus, nem foglalkozik nagyon mással, a környezetével.
2024. jún. 1. 07:50
 8/48 anonim ***** válasza:
94%

Én is úgy gondolom mint a kérdező, ugyan úgy dolgoznék, a pénzt meg befektetném.

Lehet mondjuk ha ennyire szabad lennék pénzügyi értelemben akkor indítanék egy saját vállalkozást ahelyett hogy alkalmazott vagyok mondjuk.

2024. jún. 1. 07:54
 9/48 anonim ***** válasza:
89%

Biztosan sok minden megváltozna, de én nem feltétlen vágyom rá.

33 éves vagyok, most is nettó 1 millió felett keresek (de mindig jól kerestem), amire szükségem van az igazából meg van. Nyilván akkor nem egy 8 milliós autóban ülnék hanem egy 30-40 milliósba, de igazából ezek csak tárgyak amikre aztán ugyanúgy ráunsz. Az utazgatás sosem vonzott, tehát milliárdokkal sem lennék travel addict.

Biztosan sok minden változna, de én megvagyok nélküle is,

2024. jún. 1. 07:55
 10/48 anonim ***** válasza:
Persze, azoknak akik már eleve milliárdosok.
2024. jún. 1. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!