Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember akinek nem...

Van olyan ember akinek nem változna meg gyökeresen az élete, ha megnyerné az ötöslottón a több milliárdos főnyeremény?

Figyelt kérdés
Én ugyanúgy bejárnék a munkahelyemre, csak nyugodtabban lennék életem végéig, vagy addig amíg a pénzügyi rendszer össze nem omlik. Kifizetném a nem túl nagy hitelemet, a kis házamon csak az épület időtartamát szolgáló újításokat végezném, semmi esztétikázás. Meg elkezdenék kísérletezni a kerttel. Vennék egy új jófajta bringát is, felújítanám a ruhatáram. Kb. ennyi. Maximum azt gyaníthatnák, hogy 13+1 - esem volt amikor éppen jól fizet.

2024. jún. 1. 07:15
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Ok csak egy példa volt. Van több féle alacsony kockázatú befektetési lrhetőség is.
2024. jún. 1. 18:41
 42/48 Szolovjov ***** válasza:
Nálam annyi változna, hogy az életben nem dolgoznék többé. Beosztanám a pénzt míg élek oszt jónapot.
2024. jún. 1. 19:16
 43/48 anonim ***** válasza:
51%
A multkor nyertem 3200 forintot, de a személyiségem annyira stabil kiforott, hogy semmít sem változtatott rajtam.
2024. jún. 1. 23:44
 44/48 anonim válasza:

Szia

Élvezném az életet.

Megalapoznám a gyerekeim jövőjét. Persze nem adnám a kezükbe pénzt. Ne szálljanak el. Egyébként józan gondolkodásúak (de azért tudják honnan jöttek).

Mivel állami cégnél dolgozom, és ott a kizsákmányolás nagyon megy (beosztott vagyok), ott nem dolgoznék tovább.

Viszont elfoglaltságot találnék magamnak. Valamit csinálni kell.

A luxust nem szeretem. Viszont ésszerű kereteken belül nem sajnálnék magamtól semmit.

2024. jún. 2. 10:27
 45/48 A kérdező kommentje:
De hát nem éppen azzal van a probléma amit ésszerűnek gondolunk?
2024. jún. 2. 10:32
 46/48 anonim ***** válasza:
45 Az a baj, hogy nem tudsz csak kis jövedelmi helyzetben levőként gondolkozni. Ha milliárdjaid vannak az anny pénz amiért annyi évet dolgoznál egy átlag magyar fizetés mellett mintha visszamennél az időben a fáraók koráig! Nem vicc, 5000x400.000 az pont két milliárdra jön ki! Ráadasul nagyon sokan nem keresnek 400-at sem! Csak ennek a pénznek az átlag hozama éves szinten kb 50 évnyi munkádnak felel meg? Szerinted komolyan nem fer bele, hogy megteremts magadnak egy kényelmes életet életed hatralévő részében? :D Nyilvan nem azokra az idiótákra gondolok akik első körben vesznek egy jachtot, gyémantgyűrűt meg nyaralot a francia riviérán, mert akkor tényleg el lehet szórni pár év alatt. De egy luxus ház mindennel felszerelve, egy jo kocsi és az örök nyugdijazás nevetve kitelik belőle!
2024. jún. 2. 11:06
 47/48 A kérdező kommentje:

Ezek lehetnének külön témák. Példál Egyiptom, vagy amikor (nagyon leegyszerűsítve) Cortez lengeti a keresztet az indiánoknak. Nem az alapvető hibát elkövető és egymás szívével focizó urbanizálódott indiánt értem ezalatt.

2024. jún. 2. 11:55
 48/48 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy mióta tkp bevezették az egyéni teljesítmény pótlék elszámolást, csak a gyártási folyamtban előttem lévőkre figyelek. Kell a ge*inek a teljesítménybónuszuk.
2024. jún. 2. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!